06 Јули, 2020
0.0325
ВО ПЕНЗИЈА КОГА ЌЕ ЗАВРШИ ПАНДЕМИЈАТА: Дел од највозрасните здравствени работници се уште во првите редови против вирусот

ВО ПЕНЗИЈА КОГА ЌЕ ЗАВРШИ ПАНДЕМИЈАТА: Дел од највозрасните здравствени работници се уште во првите редови против вирусот

МЕНУВАЊЕ НА ЛИЧНО ИМЕ: Колку често Македонците се решаваат на ваков чекор?

МЕНУВАЊЕ НА ЛИЧНО ИМЕ: Колку често Македонците се решаваат на ваков чекор?

Следи ли мега распродажба на илјадници квадрати деловен простор на улица „Македонија“?

Следи ли мега распродажба на илјадници квадрати деловен простор на улица „Македонија“?

МАПАС со добивка и приходи како да е приватен пензиски фонд

МАПАС со добивка и приходи како да е приватен пензиски фонд

КОГА ЌЕ БИДЕ ГОТОВ НОВИОТ КЛИНИЧКИ - ривалските партии со различни ветувања во програмите

КОГА ЌЕ БИДЕ ГОТОВ НОВИОТ КЛИНИЧКИ - ривалските партии со различни ветувања во програмите

За еден ден во две клиники примени 20 нови луѓе: Еве колку се исполнети капацитетите

За еден ден во две клиники примени 20 нови луѓе: Еве колку се исполнети капацитетите

И по Путин – Путин!

И по Путин – Путин!

ПЛЕНКОВИЌ СЕ ОБРАТИ НА ПОЛНОЌ: ХДЗ победи на изборите во Хрватска

ПЛЕНКОВИЌ СЕ ОБРАТИ НА ПОЛНОЌ: ХДЗ победи на изборите во Хрватска

Разрешениот Зибери сподели анкета на Брима Галуп: ДУИ во недостижно водство

Разрешениот Зибери сподели анкета на Брима Галуп: ДУИ во недостижно водство

Најнови вести

И по Путин – Путин!

06 Јули, 2020

По еднонеделно гласање Русите ги усвоија измените на Уставот.  Гласањето на референдум се спроведуваше од 25 јуни до 1 јули. Се гласаше за безмалку 200 измени во пакет. Нив ги одобрија 77,92 проценти од гласачите кои излегоа на референдумот. Што

ВО ПЕНЗИЈА КОГА ЌЕ ЗАВРШИ ПАНДЕМИЈАТА: Дел од највозрасните здравствени работници се уште во првите редови против вирусот

ВО ПЕНЗИЈА КОГА ЌЕ ЗАВРШИ ПАНДЕМИЈАТА: Дел од највозрасните здравствени работници се уште во првите редови против вирусот

МЕНУВАЊЕ НА ЛИЧНО ИМЕ: Колку често Македонците се решаваат на ваков чекор?

МЕНУВАЊЕ НА ЛИЧНО ИМЕ: Колку често Македонците се решаваат на ваков чекор?

Следи ли мега распродажба на илјадници квадрати деловен простор на улица „Македонија“?

Следи ли мега распродажба на илјадници квадрати деловен простор на улица „Македонија“?

МАПАС со добивка и приходи како да е приватен пензиски фонд

МАПАС со добивка и приходи како да е приватен пензиски фонд

КОГА ЌЕ БИДЕ ГОТОВ НОВИОТ КЛИНИЧКИ - ривалските партии со различни ветувања во програмите

КОГА ЌЕ БИДЕ ГОТОВ НОВИОТ КЛИНИЧКИ - ривалските партии со различни ветувања во програмите