23 Јули, 2018
0.2829
    ALK 8007.4    0.09%     GRNT 830    -0.13%     RMDEN16 96    1.05%     RMDEN17 96    0%     SBT 1950    0%     TTK 1000    0%

Импресум

Издавач:
Фактор Портал ДОО Скопје

Контакт:
contact@faktor.mk

Главен и одговорне уредник:
Александра Томиќ - aleksandra.t@faktor.mk

Редакција:
Ирена Ристовска - irena@faktor.mk
Сања Атанасовска
Александар Кузмановски - aleksandar.k@faktor.mk

Соработници/колумнисти:
Татјана Стојановска
Мирче Адамчевски
Трајче Стојанов
Борис Анакиев
Горазд Чомовски

Фотограф:
Радован Вујовиќ

Веб администратори:
Јанко Дракуловски
Никола Стојаноски

Забелешка:
Ставовите изразени во рубриката колумни се лични ставови на авторот и тие не мора нужно да ја одразуваат уредувачката политика на Фактор