13 Јуни, 2024
0.0568

Финансии

КБ Публикум инвест станува КБ ИНВЕСТ, со доминантна сопственост на Комерцијална банка

КБ Публикум инвест станува КБ ИНВЕСТ, со доминантна сопственост на Комерцијална банка

12 Јуни, 2024

МУ ПАДНАА АКЦИИТЕ НА ТРАМП: И тоа за 20 проценти откако беше прогласен за виновен

МУ ПАДНАА АКЦИИТЕ НА ТРАМП: И тоа за 20 проценти откако беше прогласен за виновен

12 Јуни, 2024

МИЛИЈАРДИ СЕ ВО ПРАШАЊЕ: Кои репрезентации вредат најмногу на ЕП 2024?

МИЛИЈАРДИ СЕ ВО ПРАШАЊЕ: Кои репрезентации вредат најмногу на ЕП 2024?

12 Јуни, 2024

ЕВЕ КОЛКУ ПЕНЗИОНЕРИ ДОБИВААТ НАЈВИСОКА ПЕНЗИЈА ВО МАКЕДОНИЈА – исчезнуваат воените и земјоделските пензионери

ЕВЕ КОЛКУ ПЕНЗИОНЕРИ ДОБИВААТ НАЈВИСОКА ПЕНЗИЈА ВО МАКЕДОНИЈА – исчезнуваат воените и земјоделските пензионери

12 Јуни, 2024

КОЛКУ ЧИНИ АЈВАРОТ НА ЗАЕВ- МАМАС ВО АВСТРАЛИЈА? Луѓето во шок, цената воопшто не е ниска

КОЛКУ ЧИНИ АЈВАРОТ НА ЗАЕВ- МАМАС ВО АВСТРАЛИЈА? Луѓето во шок, цената воопшто не е ниска

12 Јуни, 2024

БРАНКО ГРЕГАНОВИЌ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛ НА УО НА НЛБ БАНКА - ќе ја врши функцијата до добивањето согласност на Тони Стојановски

БРАНКО ГРЕГАНОВИЌ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛ НА УО НА НЛБ БАНКА - ќе ја врши функцијата до добивањето согласност на Тони Стојановски

11 Јуни, 2024

ОФИЦИЈАЛНО: ТОНИ СТОЈАНОВСКИ ЌЕ БИДЕ НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА УО НА НЛБ БАНКА - еден од најголемите банкарски трансфери во последниве години

ОФИЦИЈАЛНО: ТОНИ СТОЈАНОВСКИ ЌЕ БИДЕ НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА УО НА НЛБ БАНКА - еден од најголемите банкарски трансфери во последниве години

10 Јуни, 2024

ИЗБОРИТЕ ГО ПОТОНАА ЕВРОТО - оваа валута е на најниско ниво по долг период

ИЗБОРИТЕ ГО ПОТОНАА ЕВРОТО - оваа валута е на најниско ниво по долг период

10 Јуни, 2024

ГИ ИМАМЕ МНОГУ СО НАД ПОЛОВИНА МИЛИЈАРДА ЕВРА, А НЕКОИ БЛИЖАТ И ДО ЕДНА - еве колкава вредност достигнаа моќните македонски бизнис „капиталци“

ГИ ИМАМЕ МНОГУ СО НАД ПОЛОВИНА МИЛИЈАРДА ЕВРА, А НЕКОИ БЛИЖАТ И ДО ЕДНА - еве колкава вредност достигнаа моќните македонски бизнис „капиталци“

10 Јуни, 2024

ДАЛИ И ВАС КАКО РАБОТНИК ВЕ НЕРВИРА ОВА? Работниците од регионот конечно одговорија што ги нервира на работното место

ДАЛИ И ВАС КАКО РАБОТНИК ВЕ НЕРВИРА ОВА? Работниците од регионот конечно одговорија што ги нервира на работното место

10 Јуни, 2024

КАДЕ ДА РАБОТИТЕ АКО САКАТЕ СТРАНСКА ПЕНЗИЈА? Еве колкави пензии земаат во Германија, Австрија и Шведска

КАДЕ ДА РАБОТИТЕ АКО САКАТЕ СТРАНСКА ПЕНЗИЈА? Еве колкави пензии земаат во Германија, Австрија и Шведска

10 Јуни, 2024

НЕ Е ДОВОЛНА ДУРИ НИ ПЛАТА ОД 1.500 ЕВРА: Хрватска моли за работници во овој сектор

НЕ Е ДОВОЛНА ДУРИ НИ ПЛАТА ОД 1.500 ЕВРА: Хрватска моли за работници во овој сектор

09 Јуни, 2024

ЗЕМЈОТРЕС ВО МАКЕДОНИЈА: Се стресе Радовиш

ЗЕМЈОТРЕС ВО МАКЕДОНИЈА: Се стресе Радовиш

08 Јуни, 2024

ДВАЈЦА ИСКУСНИ ПРАВНИЦИ И ДОКТОРИ НА НАУКИ ДА БИДАТ ЧЛЕНОВИ НА НАДЗОРЕН ОДБОР НА СТОПАНСКА БАНКА БИТОЛА - „Пелистерка“ ги предлага Игор Камбовски и Стевчо Јолакоски

ДВАЈЦА ИСКУСНИ ПРАВНИЦИ И ДОКТОРИ НА НАУКИ ДА БИДАТ ЧЛЕНОВИ НА НАДЗОРЕН ОДБОР НА СТОПАНСКА БАНКА БИТОЛА - „Пелистерка“ ги предлага Игор Камбовски и Стевчо Јолакоски

07 Јуни, 2024

НОВА ВЛАДА УШТЕ НЕМА, АМА ЗАДОЛЖУВАЊАТА ДОМА МОРА ДА „ВРВАТ“ - издадени државни обврзници од 26 милиони евра

НОВА ВЛАДА УШТЕ НЕМА, АМА ЗАДОЛЖУВАЊАТА ДОМА МОРА ДА „ВРВАТ“ - издадени државни обврзници од 26 милиони евра

07 Јуни, 2024

ОВИЕ ЗАНАЕТЧИИ МОЖАТ ДА ЗАРАБОТУВААТ 22 ЕВРА НА ЧАС ВО НОРВЕШКА: Работодавачот нуди сместување и документи, но има 3 услови!

ОВИЕ ЗАНАЕТЧИИ МОЖАТ ДА ЗАРАБОТУВААТ 22 ЕВРА НА ЧАС ВО НОРВЕШКА: Работодавачот нуди сместување и документи, но има 3 услови!

07 Јуни, 2024

ЕВРОПСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА ЈА НАМАЛИ КАМАТАТА - ќе го следат ли нејзиниот чекор и другите

ЕВРОПСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА ЈА НАМАЛИ КАМАТАТА - ќе го следат ли нејзиниот чекор и другите

06 Јуни, 2024

АКАДЕМИК ВЛАДО КАМБОВСКИ УШТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЌЕ БИДЕ ЧЛЕН НА НО НА ТТК БАНКА - еве колку акции поседува таму, но и колку во Комерцијална банка

АКАДЕМИК ВЛАДО КАМБОВСКИ УШТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЌЕ БИДЕ ЧЛЕН НА НО НА ТТК БАНКА - еве колку акции поседува таму, но и колку во Комерцијална банка

06 Јуни, 2024