25 Април, 2024
0.0345

Новогодишен портрет, Росана Сариќ Тодоровска: Најмногу се радував ако добиев подарок ист како на Маријана

Објавено во: Стил 30 Декември, 2023

Добивај вести на Viber

Најубавиот миг од  20023 година ми е...секој момент поминат со моето семејство во добро здравје.

Најмногу ме инспирираше... хуманоста, која иако е ретка, сепак сеуште постои и го разубавува ова време- невреме во кое живееме.

Најтешко ми беше...влошувањето на здравствената состојба на мојот татко и кога Маријана се врати во Австралија после краткиот престој тука.

Целиот текст на Женски магазин, овде

Можеби ќе ве интересира

Мемедоски е македонскиот претставник на „Светскиот избор за Мис и Мистер за глуви“ во Прага: Бог ме направил различен од другите, но ми подарил повеќе таленти

Мемедоски е македонскиот претставник на „Светскиот избор за Мис и Мистер за глуви“ во Прага: Бог ме направил различен од другите, но ми подарил повеќе таленти

МЛАДИТЕ БРИТАНЦИ НЕ ГО САКААТ КРАЛСКОТО СЕМЕЈСТВО: Само еден член стои полошо од Хари и Меган

МЛАДИТЕ БРИТАНЦИ НЕ ГО САКААТ КРАЛСКОТО СЕМЕЈСТВО: Само еден член стои полошо од Хари и Меган