14 Април, 2021
0.1631

Свет

Во Европа се нудат 1.1 милијарда дози вакцини на црниот пазар

Во Европа се нудат 1.1 милијарда дози вакцини на црниот пазар

14 Април, 2021

МУТАЦИИТЕ НЕКОНТРОЛИРАНО СЕ ШИРАТ: Бразилскиот сој го има во 52 земји

МУТАЦИИТЕ НЕКОНТРОЛИРАНО СЕ ШИРАТ: Бразилскиот сој го има во 52 земји

14 Април, 2021

ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ МЕШААТ РАЗЛИЧНИ ВИДОВИ ВАКЦИНИ ЗА ПРВАТА И ВТОРАТА ДОЗА - во Британија тоа го испитува голема студија

ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ МЕШААТ РАЗЛИЧНИ ВИДОВИ ВАКЦИНИ ЗА ПРВАТА И ВТОРАТА ДОЗА - во Британија тоа го испитува голема студија

14 Април, 2021

КОВИД-ПАСОШИТЕ ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ДО КРАЈ НА ПАНДЕМИЈАТА: Сертификатите ќе се користат и за влез во авион

КОВИД-ПАСОШИТЕ ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ДО КРАЈ НА ПАНДЕМИЈАТА: Сертификатите ќе се користат и за влез во авион

14 Април, 2021

КИНЕСКИ ШАМАР ЗА БАЈДЕН: Испратил висока делегација во Тајван, кинеската флота го обиколила островот

КИНЕСКИ ШАМАР ЗА БАЈДЕН: Испратил висока делегација во Тајван, кинеската флота го обиколила островот

14 Април, 2021

Поради страв од бразилскиот сој Франција ги прекинува летовите со Бразил

Поради страв од бразилскиот сој Франција ги прекинува летовите со Бразил

13 Април, 2021

ЕДНА ЖЕНА ПОЧИНА, ДРУГА ВО КРИТИЧНА СОСТОЈБА ПО ВАКЦИНАЦИЈА СО ЈАНСЕН: САД ја стопираат употребата на вакцината од Џонсон и Џонсон

ЕДНА ЖЕНА ПОЧИНА, ДРУГА ВО КРИТИЧНА СОСТОЈБА ПО ВАКЦИНАЦИЈА СО ЈАНСЕН: САД ја стопираат употребата на вакцината од Џонсон и Џонсон

13 Април, 2021

ОВА БИ МОЖЕЛО ДА БИДЕ РЕВОЛУЦИОНЕРНО ОТКРИТИЕ: Канадска компанија тестира спреј против коронавирусот

ОВА БИ МОЖЕЛО ДА БИДЕ РЕВОЛУЦИОНЕРНО ОТКРИТИЕ: Канадска компанија тестира спреј против коронавирусот

13 Април, 2021

ОДЛИЧНА ВЕСТ: Патувањето во земјите на ЕУ ќе биде можно со било која вакцина - Европската комисија даде официјален предлог за „зелените пасоши“

ОДЛИЧНА ВЕСТ: Патувањето во земјите на ЕУ ќе биде можно со било која вакцина - Европската комисија даде официјален предлог за „зелените пасоши“

13 Април, 2021

ИТНА МЕРКА: СЗО забранува продажба на живи диви животни на пазарите

ИТНА МЕРКА: СЗО забранува продажба на живи диви животни на пазарите

13 Април, 2021

Австрискиот министер за здравство поднесува оставка, исцрпен е од борбата со Ковид-19

Австрискиот министер за здравство поднесува оставка, исцрпен е од борбата со Ковид-19

13 Април, 2021

Јужноафриканскиот сој поуспешно ја пробива одбраната од вакцината на Фајзер отколку другите

Јужноафриканскиот сој поуспешно ја пробива одбраната од вакцината на Фајзер отколку другите

13 Април, 2021

НАУЧНА СТУДИЈА ПОКАЖАЛА - Британскиот сој не предизвикува потешки форми на коронавирусот

НАУЧНА СТУДИЈА ПОКАЖАЛА - Британскиот сој не предизвикува потешки форми на коронавирусот

13 Април, 2021

ЕВРОПСКИТЕ ЗЕМЈИ ОТВОРЕНИ ЗА ТУРИЗАМ ДУРИ ОД СЕПТЕМВРИ: Бавната вакцинација го урива оптимизмот

ЕВРОПСКИТЕ ЗЕМЈИ ОТВОРЕНИ ЗА ТУРИЗАМ ДУРИ ОД СЕПТЕМВРИ: Бавната вакцинација го урива оптимизмот

13 Април, 2021

ЕМА во Москва прави проценка и контрола на вакцината Спутник V

ЕМА во Москва прави проценка и контрола на вакцината Спутник V

13 Април, 2021

(ВИДЕО) Археолозите пронајдоа изгубен град во Египет, стар 3.000 години

(ВИДЕО) Археолозите пронајдоа изгубен град во Египет, стар 3.000 години

12 Април, 2021

Коронавирусот за неколку месеци може да се стави под контрола, велат од СЗО

Коронавирусот за неколку месеци може да се стави под контрола, велат од СЗО

12 Април, 2021

ИМА ДОГОВОР: 12 земји се договорија за ковид пасошите

ИМА ДОГОВОР: 12 земји се договорија за ковид пасошите

12 Април, 2021