02 Јули, 2022
2.7284
Премиерот Ковачевски одлета на американски носач на авиони

Премиерот Ковачевски одлета на американски носач на авиони

Заврши комисиската расправа во Собранието, вработените во јавниот сектор не добија зголемување од 2.806 денари

Заврши комисиската расправа во Собранието, вработените во јавниот сектор не добија зголемување од 2.806 денари

Маричиќ: Една година за внесувањето на трите етнички заедници во Уставот

Маричиќ: Една година за внесувањето на трите етнички заедници во Уставот

Данела Арсовска ги повика скопјани да го отфрлат предлогот

Данела Арсовска ги повика скопјани да го отфрлат предлогот

Се огласи Ковачевски: Се појавија многу лаги

Се огласи Ковачевски: Се појавија многу лаги

Поранешна пратеничка на СДСМ најави присуство на денешниот протест пред Влада

Поранешна пратеничка на СДСМ најави присуство на денешниот протест пред Влада

Максим Димитриевски: Попусто не убедувате за предлогот

Максим Димитриевски: Попусто не убедувате за предлогот

Одлична вест за туристите: Патувањето од Тирана до Саранда скратено за три часа

Одлична вест за туристите: Патувањето од Тирана до Саранда скратено за три часа

Ѓорѓе Иванов го отфрли францускиот прелдог: Не се преговара за правата и достоинството

Ѓорѓе Иванов го отфрли францускиот прелдог: Не се преговара за правата и достоинството

Најнови вести

Максим Димитриевски: Попусто не убедувате за предлогот

02 Јули, 2022

„Не убедувајте не, овој предлог е штетен по македонскиот народ и државност, истиот нема да добие народна подршка“, порача Максим Димитриевски, градоначалникот на Куманово откако вчера Владата го објави предлогот на француското претседателство со ЕУ.-

Премиерот Ковачевски одлета на американски носач на авиони

Премиерот Ковачевски одлета на американски носач на авиони

Договорена нова владеачка коалиција во Бугарија

Договорена нова владеачка коалиција во Бугарија

И хирургот Камнар денеска оди на протест: Сите вечерва да кажеме стоп

И хирургот Камнар денеска оди на протест: Сите вечерва да кажеме стоп

Заврши комисиската расправа во Собранието, вработените во јавниот сектор не добија зголемување од 2.806 денари

Заврши комисиската расправа во Собранието, вработените во јавниот сектор не добија зголемување од 2.806 денари

Маричиќ: Една година за внесувањето на трите етнички заедници во Уставот

Маричиќ: Една година за внесувањето на трите етнички заедници во Уставот