07 Јуни, 2020
0.0706

Стил

Спортските сали ги заменија со компјутери: Како се снаоѓаат наставниците по Физичко образование?

Спортските сали ги заменија со компјутери: Како се снаоѓаат наставниците по Физичко образование?

16 Април, 2020

Васил Зафирчев: Постпандемискиот театар ќе биде одраз на новоустроениот поствирусен свет

Васил Зафирчев: Постпандемискиот театар ќе биде одраз на новоустроениот поствирусен свет

15 Април, 2020

Има само една цел - да известува што навистина се случува преку нејзините фотографии: Арбнора Мемети за Женски магазин

Има само една цел - да известува што навистина се случува преку нејзините фотографии: Арбнора Мемети за Женски магазин

15 Април, 2020

Силви Плевнеш за Женски магазин: Колку е исконски важна и неопходна топлата прегратка

Силви Плевнеш за Женски магазин: Колку е исконски важна и неопходна топлата прегратка

15 Април, 2020

Нема криза за крофните од Хром: Се учиме дење да работиме, а ноќе да спиеме

Нема криза за крофните од Хром: Се учиме дење да работиме, а ноќе да спиеме

15 Април, 2020

Петар Горко: Сфаќаме колку сме мали и колку е важно да го правиме тоа што најдобро го знаеме

Петар Горко: Сфаќаме колку сме мали и колку е важно да го правиме тоа што најдобро го знаеме

14 Април, 2020

Иако беше рано утро во Австралија, станаа за да го гледат мојот концерт во живо: Сузана Гавазова за Женски магазин

Иако беше рано утро во Австралија, станаа за да го гледат мојот концерт во живо: Сузана Гавазова за Женски магазин

14 Април, 2020

Не мајтапете се со изнајмување инвалидски колички: Мајката на Јане лута на шегите на сметка на лицата со попреченост

Не мајтапете се со изнајмување инвалидски колички: Мајката на Јане лута на шегите на сметка на лицата со попреченост

14 Април, 2020

Со Милена Дравиќ и со Брена снимавме по 10 часа: Интервју со Мишко Иванов за „Патот до успехот“

Со Милена Дравиќ и со Брена снимавме по 10 часа: Интервју со Мишко Иванов за „Патот до успехот“

14 Април, 2020

Важна лекција на која нѐ научи коронавирусот: Сите сте гости на планетава, а не нејзини господари

Важна лекција на која нѐ научи коронавирусот: Сите сте гости на планетава, а не нејзини господари

13 Април, 2020

Европа од утре со олеснувања на корона-мерките, СЗО не е среќна поради тоа

Европа од утре со олеснувања на корона-мерките, СЗО не е среќна поради тоа

13 Април, 2020

Драгана Лошкова: Во изолацијата барам експлозија на внатрешен живот

Драгана Лошкова: Во изолацијата барам експлозија на внатрешен живот

13 Април, 2020

Се започна ненамерно: Искрено интервју со Марио Манов, момчето кое го освои Инстаграм

Се започна ненамерно: Искрено интервју со Марио Манов, момчето кое го освои Инстаграм

13 Април, 2020

Што НЕ се прави во изолација!

Што НЕ се прави во изолација!

13 Април, 2020

Го откри чајот кој мора да го конзумирате во време на коронавирус: Ексклузивно интервју со баба Рада

Го откри чајот кој мора да го конзумирате во време на коронавирус: Ексклузивно интервју со баба Рада

13 Април, 2020

Навремената информација за коронавирусот преку толковен јазик е големо олеснување за лицата со оштетен слух и говор

Навремената информација за коронавирусот преку толковен јазик е големо олеснување за лицата со оштетен слух и говор

13 Април, 2020

Изолацијата ја погоди Каролина: Се потсети на незаборавните 7 дена од 2019

Изолацијата ја погоди Каролина: Се потсети на незаборавните 7 дена од 2019

12 Април, 2020

Со песна ги отворија границите: Александар, Дац и тенорот Благој Нацоски ги споија Македонија и Италија

Со песна ги отворија границите: Александар, Дац и тенорот Благој Нацоски ги споија Македонија и Италија

12 Април, 2020