23 Мај, 2024
0.0374

Емоции на сите страни: Дечињата од „Светот на Колорес“ со звршна приредба

Објавено во: Стил 25 Мај, 2023

Добивај вести на Viber

Минатата сабота беше можеби една од најемотивните за дечињата од приватните градинки „Светот на Колорес“ .

Дечињата имаа завршна приредба, а со настапи учествуваа сите дечиња од 18 месеци до 6-годишна возраст со која им посакаа среќно од есен во училишните клупи на идните првачиња.

За секоја пофалба е трудот и посветеноста на целиот тим во градинките кои се погрижиле со изведбите на дечињата и уникатните костими да им останат во сеќавање убави спомени.

Громогласните аплаузи беа награда за дечињата од воодушевените лица на публиката од родители кои гордо ги покажаа овациите.

Со среќа во училишните клупи идни првачиња!Можеби ќе ве интересира

Игор Џамбазов со емотивна порака: „И двајцата си заминаа на овој ден. Ги има во моите книги, во моите песни, во моите секојдневни муабети, во моите мисли“

Игор Џамбазов со емотивна порака: „И двајцата си заминаа на овој ден. Ги има во моите книги, во моите песни, во моите секојдневни муабети, во моите мисли“