07 Јуни, 2020
0.0786

Стил

(ФОТО) Короната под микроскоп: Како навистина изгледа „невидливиот“ непријател

(ФОТО) Короната под микроскоп: Како навистина изгледа „невидливиот“ непријател

12 Април, 2020

Третирани сме како криминалци, а не како луѓе во изолација: Угро од брод во Франција во карантин во Скопје

Третирани сме како криминалци, а не како луѓе во изолација: Угро од брод во Франција во карантин во Скопје

11 Април, 2020

„Шест дена поминав на респиратор, ме спаси, но мојот живот повеќе не е ист“

„Шест дена поминав на респиратор, ме спаси, но мојот живот повеќе не е ист“

11 Април, 2020

Што се случува со телото ако ги замениме сите пијалоци со вода

Што се случува со телото ако ги замениме сите пијалоци со вода

11 Април, 2020

5 филмови кои ќе ви донесат моментален спокој и мир

5 филмови кои ќе ви донесат моментален спокој и мир

11 Април, 2020

Пред половина век пронајдена е бактерија клучна за откривање на коронавирусот

Пред половина век пронајдена е бактерија клучна за откривање на коронавирусот

11 Април, 2020

Драган Спасов Дац: Кога сè ова ќе мине, може ли да си задржиме еден карантински ден во месецот?

Драган Спасов Дац: Кога сè ова ќе мине, може ли да си задржиме еден карантински ден во месецот?

10 Април, 2020

Се трудиме да го извлечеме масимумот од состојбата во која се најдовме: Маја Салиу, директорката на „Медицина“ за учењето од дома

Се трудиме да го извлечеме масимумот од состојбата во која се најдовме: Маја Салиу, директорката на „Медицина“ за учењето од дома

10 Април, 2020

ИСКРЕНО со Ивана Кнез: Половина општество е во бракови од кои сака да избега

ИСКРЕНО со Ивана Кнез: Половина општество е во бракови од кои сака да избега

10 Април, 2020

Македонката Анита од Лондон: Со ќерката го победивме ракот, за коронавирусот ни е доволен само добар имунитет

Македонката Анита од Лондон: Со ќерката го победивме ракот, за коронавирусот ни е доволен само добар имунитет

10 Април, 2020

Јордан Симонов: Сите сме како Алиса, пропаднати во апсурд и надреалност

Јордан Симонов: Сите сме како Алиса, пропаднати во апсурд и надреалност

09 Април, 2020

Ване Костуранов: „Девојчето и градот“ е обид да се справам со сивилото на нашето секојдневие

Ване Костуранов: „Девојчето и градот“ е обид да се справам со сивилото на нашето секојдневие

09 Април, 2020

Наместо во црното, секогаш гледајте во белото: Љупка Митрова за домашната изолација

Наместо во црното, секогаш гледајте во белото: Љупка Митрова за домашната изолација

09 Април, 2020

Внук ми прооде, а јас не сум го видела цел месец: Турунџиева изолирана од семејството

Внук ми прооде, а јас не сум го видела цел месец: Турунџиева изолирана од семејството

09 Април, 2020

Jасмина Поповска: Го избрав „Декамерон“, сè што е човечко, не ни е туѓо

Jасмина Поповска: Го избрав „Декамерон“, сè што е човечко, не ни е туѓо

08 Април, 2020

Неприродно е да не смеам да ги гушнам родителите: Водителката Елена за изолацијата

Неприродно е да не смеам да ги гушнам родителите: Водителката Елена за изолацијата

08 Април, 2020

Што прават нашите познати мажи во изолација: Кој се досадува, кој прави ручек

Што прават нашите познати мажи во изолација: Кој се досадува, кој прави ручек

08 Април, 2020

Не сум бил дома од лани: Пејачот Белов во изолација во Србија

Не сум бил дома од лани: Пејачот Белов во изолација во Србија

08 Април, 2020