18 Јануари, 2021
0.0212

Агробизнис

Maкедонската храна на светскиот пазар

Maкедонската храна на светскиот пазар

08 Февруари, 2020

Агенција за храна најостро го демантира пчеларот Менде: Маркетите не се преплавени со мед од Кина

Агенција за храна најостро го демантира пчеларот Менде: Маркетите не се преплавени со мед од Кина

03 Февруари, 2020

Љупчо Николовски: Субвенциите за зелена нафта од 30 на 50 отсто

Љупчо Николовски: Субвенциите за зелена нафта од 30 на 50 отсто

01 Февруари, 2020

Димковски и Бабовски: Локалниот пат кој ги поврзува Виниче и Страчинци постои 50 години, но сега за прв пат ќе се асфалтира

Димковски и Бабовски: Локалниот пат кој ги поврзува Виниче и Страчинци постои 50 години, но сега за прв пат ќе се асфалтира

31 Јануари, 2020

Климатските промени нема да ги уништат пчелите, но ќе ја осиромашат трпезата

Климатските промени нема да ги уништат пчелите, но ќе ја осиромашат трпезата

21 Јануари, 2020

Димковски во Кочани: Целокупниот систем за наводнување ќе биде ставен во функција за новата сезона за сеидба на ориз

Димковски во Кочани: Целокупниот систем за наводнување ќе биде ставен во функција за новата сезона за сеидба на ориз

20 Јануари, 2020

Димковски на средба со тутунопроизводителите во Конче, целокупното производство на тутун ќе биде откупено

Димковски на средба со тутунопроизводителите во Конче, целокупното производство на тутун ќе биде откупено

10 Јануари, 2020

Распоред за инфо денови за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020

Распоред за инфо денови за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020

08 Јануари, 2020

НОВИТЕТ КАЈ НАС: Во Чешиново ориз се сее без вода

НОВИТЕТ КАЈ НАС: Во Чешиново ориз се сее без вода

19 Декември, 2019

Стартува поврат на данок за земјоделците

Стартува поврат на данок за земјоделците

18 Декември, 2019

Информативен настан и обука за започнување на фазата планирање на распределба на земјоделско земјиште во процесот на консолидација на земјоделско земјиште

Информативен настан и обука за започнување на фазата планирање на распределба на земјоделско земјиште во процесот на консолидација на земјоделско земјиште

16 Декември, 2019

АРОНИЈА, БАДЕМИ, ЛЕШНИЦИ, OРЕВИ: Здрави се, но дали носат профит?

АРОНИЈА, БАДЕМИ, ЛЕШНИЦИ, OРЕВИ: Здрави се, но дали носат профит?

10 Декември, 2019

Димковски: Заеднички со сите чинители во земјоделството, ќе ја постигнеме целта за модерно и конкурентно земјоделско производство

Димковски: Заеднички со сите чинители во земјоделството, ќе ја постигнеме целта за модерно и конкурентно земјоделско производство

27 Ноември, 2019

За земјоделците нови европски пари за машини

За земјоделците нови европски пари за машини

23 Ноември, 2019

Со 20.000 евра младите земјоделци ќе ги мотивираат да останат во родниот крај

Со 20.000 евра младите земјоделци ќе ги мотивираат да останат во родниот крај

22 Ноември, 2019

ПРОЛЕТНИ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ЕСЕН: Опасен штетник може да ги уништи посевите

ПРОЛЕТНИ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ЕСЕН: Опасен штетник може да ги уништи посевите

20 Ноември, 2019

НЕКОЛКУ КЛУЧНИ ПРОБЛЕМИ: Еве што ги загрижува производителите на мед

НЕКОЛКУ КЛУЧНИ ПРОБЛЕМИ: Еве што ги загрижува производителите на мед

16 Ноември, 2019

Димковски: Имаме јасна стратегија за максимална поддршка за пчеларството преку Програмите за финансиска поддршка на земјоделството и ИПАРД 2 програмата

Димковски: Имаме јасна стратегија за максимална поддршка за пчеларството преку Програмите за финансиска поддршка на земјоделството и ИПАРД 2 програмата

16 Ноември, 2019