18 Јануари, 2021
0.0223

Агробизнис

Аграрната политика на земјава мора да се хармонизира со заедничката на ЕУ

Аграрната политика на земјава мора да се хармонизира со заедничката на ЕУ

02 Мај, 2020

МЗШВ: Со интервентна мерка ќе се покријат загубите на производителите на зелка

МЗШВ: Со интервентна мерка ќе се покријат загубите на производителите на зелка

27 Април, 2020

СУБВЕНЦИИ ЗА ТУТУН: Парите на сметка, еве по каков ред ќе се оди во банка

СУБВЕНЦИИ ЗА ТУТУН: Парите на сметка, еве по каков ред ќе се оди во банка

20 Април, 2020

Се продолжува рокот за плаќање на закупнина за државно земјиште до 31 октомври 2020 година

Се продолжува рокот за плаќање на закупнина за државно земјиште до 31 октомври 2020 година

14 Април, 2020

СТОЧАРИТЕ ТВРДАТ: Јагнињата ги продаваме скоро за џабе

СТОЧАРИТЕ ТВРДАТ: Јагнињата ги продаваме скоро за џабе

13 Април, 2020

МЗШВ: Известување за правила за движење за сите земјоделци кои не се евидентирани во Единствениот регистар на земјоделски стопанства (ЕРЗС)

МЗШВ: Известување за правила за движење за сите земјоделци кои не се евидентирани во Единствениот регистар на земјоделски стопанства (ЕРЗС)

10 Април, 2020

Министерот Трајан Димковски до земјоделците: Продавајте онлајн

Министерот Трајан Димковски до земјоделците: Продавајте онлајн

07 Април, 2020

МЗШВ:  Земјоделците ќе можат да ги извршуваат своите работни активности на земјоделските површини и фарми

МЗШВ: Земјоделците ќе можат да ги извршуваат своите работни активности на земјоделските површини и фарми

06 Април, 2020

Новата алатка за земјоделците „Понуда-Побарувачка“

Новата алатка за земјоделците „Понуда-Побарувачка“

27 Март, 2020

Дел од земјоделците се изземени од ограничувањето за движење за викенд

Дел од земјоделците се изземени од ограничувањето за движење за викенд

26 Март, 2020

Сточарите од Дебар и Жупа се загрижени за извозот на јагнињата

Сточарите од Дебар и Жупа се загрижени за извозот на јагнињата

19 Март, 2020

ИПАРД караванот утре во Могила и Кривогаштани, задутре во Демир Капија и Валандово

ИПАРД караванот утре во Могила и Кривогаштани, задутре во Демир Капија и Валандово

09 Март, 2020

Денеска инфо денови за ИПАРД 2 во Гостивар и Ростуше, еве и во кои други општини ќе биде караванот оваа недела

Денеска инфо денови за ИПАРД 2 во Гостивар и Ростуше, еве и во кои други општини ќе биде караванот оваа недела

04 Март, 2020

Добра земјоделска пактика (ДПЗ ) придонес за одржливо земјоделство

Добра земјоделска пактика (ДПЗ ) придонес за одржливо земјоделство

04 Март, 2020

Добри земјоделски практики, придонес за одржливо земјоделство

Добри земјоделски практики, придонес за одржливо земјоделство

21 Февруари, 2020

Зошто Вардарскиот регион е лидер по производство на грозје?

Зошто Вардарскиот регион е лидер по производство на грозје?

18 Февруари, 2020

Почнува кампања на инфо денови за мерка 1 од ИПАРД Програмата 2014-2020

Почнува кампања на инфо денови за мерка 1 од ИПАРД Програмата 2014-2020

17 Февруари, 2020

ШАНСА ЗА МЛАДИТЕ: Се нудат 20.000 евра неповратно

ШАНСА ЗА МЛАДИТЕ: Се нудат 20.000 евра неповратно

13 Февруари, 2020