22 Октомври, 2019
0.0464

Агробизнис

Николовски: Со УХМР  активно работиме на подобрување на метеоролошкиот систем во државата

Николовски: Со УХМР активно работиме на подобрување на метеоролошкиот систем во државата

13 Март, 2019

Николовски на средба со земјоделци во Валандово: Исплатени близу 4,4  милиони евра за субвенции за површини со градинарски култури

Николовски на средба со земјоделци во Валандово: Исплатени близу 4,4 милиони евра за субвенции за површини со градинарски култури

11 Март, 2019

Инвестирањето во ИКТ е исплатливо за земјоделците во Северна Македонија

Инвестирањето во ИКТ е исплатливо за земјоделците во Северна Македонија

08 Март, 2019

Николовски: Креираме развојни политики за млекопроизводството

Николовски: Креираме развојни политики за млекопроизводството

06 Март, 2019

ПЛАСМАН НЕМА: Кому овоштарите ќе ги донираат јаболката?

ПЛАСМАН НЕМА: Кому овоштарите ќе ги донираат јаболката?

05 Март, 2019

Николовски: Ги реализираме сите барања на производителите на јаболка, мерката за дополнителнa субвенции од 3 денари се продолжува до 30 – ти  јуни

Николовски: Ги реализираме сите барања на производителите на јаболка, мерката за дополнителнa субвенции од 3 денари се продолжува до 30 – ти јуни

04 Март, 2019

Николовски: Исплатени 5,5 милиони евра на над 26.300 земјоделци за субвенции за житни култури

Николовски: Исплатени 5,5 милиони евра на над 26.300 земјоделци за субвенции за житни култури

02 Март, 2019

Пошумени 2 хектари со 4.000 садници во Коњаре

Пошумени 2 хектари со 4.000 садници во Коњаре

01 Март, 2019

Николовски: Обезбедуваме финансиска поддршка за набавка на фотоволтаични колектори и водопоила во бачилата

Николовски: Обезбедуваме финансиска поддршка за набавка на фотоволтаични колектори и водопоила во бачилата

28 Февруари, 2019

Финишира откупот на тутунот, откупени 25 милиони килограми тутун  по просечна цена од 241,3 денари

Финишира откупот на тутунот, откупени 25 милиони килограми тутун по просечна цена од 241,3 денари

24 Февруари, 2019

Производителите на јаболка утре ќе имаат средба со претставници од  МЗШВ

Производителите на јаболка утре ќе имаат средба со претставници од МЗШВ

20 Февруари, 2019

ИМА ИНТЕРЕС ЗА СОБИРАЊЕ БИЛКИ: Се лечиме со чаеви, но колку заработуваат билкарите?

ИМА ИНТЕРЕС ЗА СОБИРАЊЕ БИЛКИ: Се лечиме со чаеви, но колку заработуваат билкарите?

20 Февруари, 2019

(ВИДЕО) Почнале од нула, а денес за нивното сирење слушнале и во Египет

(ВИДЕО) Почнале од нула, а денес за нивното сирење слушнале и во Египет

14 Февруари, 2019

Николовски: Поддршката за набавка на приплоден добиток ја зголемуваме на 90 милиони денари

Николовски: Поддршката за набавка на приплоден добиток ја зголемуваме на 90 милиони денари

13 Февруари, 2019

(ВИДЕО) НЕ НИ СОНУВАЛ КАДЕ ЖИВОТОТ ЌЕ ГО ОДНЕСЕ: Овој човек одгледува јојоба

(ВИДЕО) НЕ НИ СОНУВАЛ КАДЕ ЖИВОТОТ ЌЕ ГО ОДНЕСЕ: Овој човек одгледува јојоба

12 Февруари, 2019

Платежните агенции на Македонија и Црна Гора ја официјализираа соработката

Платежните агенции на Македонија и Црна Гора ја официјализираа соработката

12 Февруари, 2019

Колку пари годинава ќе се потрошат за земјоделски субвенции?

Колку пари годинава ќе се потрошат за земјоделски субвенции?

09 Февруари, 2019

OД ОВА МОЖЕ ДОБРО ДА СЕ ЖИВЕЕ: Цели 25 години сади лековити билки

OД ОВА МОЖЕ ДОБРО ДА СЕ ЖИВЕЕ: Цели 25 години сади лековити билки

08 Февруари, 2019