31 Мај, 2020
0.2469

Македонија

Ќе се реши ли конечно водоснабдувањето во Кавадарци и Росоман?

Ќе се реши ли конечно водоснабдувањето во Кавадарци и Росоман?

06 Декември, 2012

Коњско на тапет! Охрид носи планови, Инспекторатот ги спори

Коњско на тапет! Охрид носи планови, Инспекторатот ги спори

06 Декември, 2012

Досие „Космос“: Ќе се реализира ли сонот на Цаноски?

Досие „Космос“: Ќе се реализира ли сонот на Цаноски?

06 Декември, 2012

Нов Луна парк во Скопје?

Нов Луна парк во Скопје?

05 Декември, 2012

Големиот станбен комлекс „Космос“ повторно се гради од денеска!

Големиот станбен комлекс „Космос“ повторно се гради од денеска!

05 Декември, 2012

Предупредување: Снабдувањето со гас во Македонија е пред колапс!

Предупредување: Снабдувањето со гас во Македонија е пред колапс!

05 Декември, 2012

Пад на бројот на издадени одобренија за градење

Пад на бројот на издадени одобренија за градење

05 Декември, 2012

Сараќини: Цената на струјата ќе расте, ни требаат мерки за енергетска ефикасност

Сараќини: Цената на струјата ќе расте, ни требаат мерки за енергетска ефикасност

04 Декември, 2012

Завршена реконструкцијата на улицата „Димче Мирчев“ кај МВР

Завршена реконструкцијата на улицата „Димче Мирчев“ кај МВР

04 Декември, 2012

Паднаа 10 сантиметри снег, се блокираше сообраќајот во струшко

Паднаа 10 сантиметри снег, се блокираше сообраќајот во струшко

04 Декември, 2012

Уште 300 илјади евра за катната гаража „Мал ринг“

Уште 300 илјади евра за катната гаража „Мал ринг“

04 Декември, 2012

Со Ски Центар на Галичица се заокружува комплексот на Субрата Рој!

Со Ски Центар на Галичица се заокружува комплексот на Субрата Рој!

04 Декември, 2012

Владата ќе ја урне цената на становите, но ќе ја наруши пазарната конкуренција!

Владата ќе ја урне цената на становите, но ќе ја наруши пазарната конкуренција!

04 Декември, 2012

Струја се увезува на ангро, а изградбата на сончеви централи заглави во владините фиоки!

Струја се увезува на ангро, а изградбата на сончеви централи заглави во владините фиоки!

03 Декември, 2012

Во завршна фаза Зелениот пазар во Кисела Вода

Во завршна фаза Зелениот пазар во Кисела Вода

03 Декември, 2012

Се издигнаа куполите над Собранието

Се издигнаа куполите над Собранието

03 Декември, 2012

Топлификација лебди ни на небо, ни на земја, енергетскиот систем под закана да ја преживее зимата!

Топлификација лебди ни на небо, ни на земја, енергетскиот систем под закана да ја преживее зимата!

03 Декември, 2012

Нов лик за трговскиот во Штип

Нов лик за трговскиот во Штип

02 Декември, 2012