22 Октомври, 2019
0.1534

Свет

ТРОШАТ МИЛИЈАРДИ НА ВОЈСКА, А ИМ ПРЕСУДИ ДРОНСКИ НАПАД: Познато што откри нападот на нафтените построенија

ТРОШАТ МИЛИЈАРДИ НА ВОЈСКА, А ИМ ПРЕСУДИ ДРОНСКИ НАПАД: Познато што откри нападот на нафтените построенија

18 Септември, 2019

(ВИДЕО) Ова е најбрзиот воз на светот кој лебди на шините

(ВИДЕО) Ова е најбрзиот воз на светот кој лебди на шините

18 Септември, 2019

Гром уби 13 момчиња во камп

Гром уби 13 момчиња во камп

17 Септември, 2019

Викајќи Алах акбар избол војник

Викајќи Алах акбар избол војник

17 Септември, 2019

САУДИЈЦИТЕ ДО МЕЃУНАРОДНАТА ЗАЕДНИЦА: Да се спротивстави на оние кои стојат зад нападот на нафтените постројки

САУДИЈЦИТЕ ДО МЕЃУНАРОДНАТА ЗАЕДНИЦА: Да се спротивстави на оние кои стојат зад нападот на нафтените постројки

17 Септември, 2019

(ВИДЕО) ИСПОВЕД НА ЖЕНА КОЈА ПРЕЖИВЕА НЕОБИЧНА НЕСРЕЌА: Гром двапати ја погоди колата што ја возеше

(ВИДЕО) ИСПОВЕД НА ЖЕНА КОЈА ПРЕЖИВЕА НЕОБИЧНА НЕСРЕЌА: Гром двапати ја погоди колата што ја возеше

17 Септември, 2019

АПЕТИТИТЕ РАСТАТ: Нетанјаху ветува анектирање на повеќе територии

АПЕТИТИТЕ РАСТАТ: Нетанјаху ветува анектирање на повеќе територии

16 Септември, 2019

ЦЕНАТА СКОКА ОД ЧАС В ЧАС: Нафтата поскапа за 20 отсто, планетата се тресе

ЦЕНАТА СКОКА ОД ЧАС В ЧАС: Нафтата поскапа за 20 отсто, планетата се тресе

16 Септември, 2019

ЕУ денеска ќе ја сослушува Унгарија

ЕУ денеска ќе ја сослушува Унгарија

16 Септември, 2019

МОНСТРУОЗНО: 44 тела пронајдени распарчани во бунар во Мексико

МОНСТРУОЗНО: 44 тела пронајдени распарчани во бунар во Мексико

15 Септември, 2019

(ВИДЕО) НАПАДНАТИ СУДИСКИ НАФТЕНИ ПОСТРОЕНИЈА: Со дронови гаѓани целите, беснеат пожари

(ВИДЕО) НАПАДНАТИ СУДИСКИ НАФТЕНИ ПОСТРОЕНИЈА: Со дронови гаѓани целите, беснеат пожари

14 Септември, 2019

Сноуден: Најмоќната влада во светот само сакаше да си заминам

Сноуден: Најмоќната влада во светот само сакаше да си заминам

14 Септември, 2019

Научниците пронашле изгубен континент кој се „подвлекол“ под Балканот

Научниците пронашле изгубен континент кој се „подвлекол“ под Балканот

14 Септември, 2019

(ФОТО) Украла 5.000 деца, 500 убила: Приказната за најсуровата жена на светот

(ФОТО) Украла 5.000 деца, 500 убила: Приказната за најсуровата жена на светот

14 Септември, 2019

ИЗБЕГНАТА ТРАГЕДИЈА ПОРАДИ ЕДНО КАФЕ: Еве како пилотот ќе убиеше 365 патници

ИЗБЕГНАТА ТРАГЕДИЈА ПОРАДИ ЕДНО КАФЕ: Еве како пилотот ќе убиеше 365 патници

13 Септември, 2019

Регион во Италија плаќа за да донесе нови жители

Регион во Италија плаќа за да донесе нови жители

12 Септември, 2019

Се формира џихадистички град со кој управуваат жени

Се формира џихадистички град со кој управуваат жени

12 Септември, 2019

Милош Земан има две причини да го повлече признавањето на Косово

Милош Земан има две причини да го повлече признавањето на Косово

12 Септември, 2019