07 Јуни, 2020
0.2125

Свет

РАСТЕ БРОЈОТ НА ЖРТВИ: Над 20.000 починати во Бразил

РАСТЕ БРОЈОТ НА ЖРТВИ: Над 20.000 починати во Бразил

22 Мај, 2020

Aмон: Европа треба да се подготви за втор бран

Aмон: Европа треба да се подготви за втор бран

21 Мај, 2020

НОВО ЖАРИШТЕ: Вирусот „коси“ во Бразил

НОВО ЖАРИШТЕ: Вирусот „коси“ во Бразил

21 Мај, 2020

ЦРН ДЕН: Најголем број заразени за 24 часа од почетокот на пандемијата

ЦРН ДЕН: Најголем број заразени за 24 часа од почетокот на пандемијата

21 Мај, 2020

Лек за коронавирусот може да има годинава

Лек за коронавирусот може да има годинава

20 Мај, 2020

НОВА ЗАБРАНА ВО ВУХАН: Нема јадење, чување и ловење на диви животни

НОВА ЗАБРАНА ВО ВУХАН: Нема јадење, чување и ловење на диви животни

20 Мај, 2020

ЗА ВЛЕЗ НА ПЛАЖА: Tуристите ќе мора претходно да резервираат

ЗА ВЛЕЗ НА ПЛАЖА: Tуристите ќе мора претходно да резервираат

20 Мај, 2020

Најдолгата копнена граница на светот останува затворена уште 30 дена

Најдолгата копнена граница на светот останува затворена уште 30 дена

20 Мај, 2020

ЛУЃЕТО РАЗЛИЧНО ЗАКРЕПНУВААТ ПО БОЛЕСТА: Најдолго се опоравуваат пациентите со тешка клиничка слика

ЛУЃЕТО РАЗЛИЧНО ЗАКРЕПНУВААТ ПО БОЛЕСТА: Најдолго се опоравуваат пациентите со тешка клиничка слика

20 Мај, 2020

НЕМААТ ХРАНА ПОРАДИ КАРАНТИНОТ: Гладните луѓе во Чиле се судрија со полицијата

НЕМААТ ХРАНА ПОРАДИ КАРАНТИНОТ: Гладните луѓе во Чиле се судрија со полицијата

19 Мај, 2020

Ќе има истрага за пандемијата со коронавирусот

Ќе има истрага за пандемијата со коронавирусот

19 Мај, 2020

ГО ПРЕТСТАВИ КАКО ЧУДОТВОРЕН: Лекот на Трамп не делува против коронавирусот

ГО ПРЕТСТАВИ КАКО ЧУДОТВОРЕН: Лекот на Трамп не делува против коронавирусот

19 Мај, 2020

ХИДРОКСИХЛОРОКИН КАКО ПРЕВЕНЦИЈА, ЦИНК ЗА ИМУНИТЕТ: Трамп редовно ја зема терапијата

ХИДРОКСИХЛОРОКИН КАКО ПРЕВЕНЦИЈА, ЦИНК ЗА ИМУНИТЕТ: Трамп редовно ја зема терапијата

19 Мај, 2020

НОВ БРАН ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС: СЗО најави дека опасноста доаѓа во зима

НОВ БРАН ЗАРАЗЕНИ ОД КОРОНАВИРУС: СЗО најави дека опасноста доаѓа во зима

18 Мај, 2020

СЛЕДНАТА ПАНДЕМИЈА ЌЕ ДОЈДЕ ОД АМАЗОНИЈА: Преполна е со вируси, предупредува светскиот еколог Давид Лапола

СЛЕДНАТА ПАНДЕМИЈА ЌЕ ДОЈДЕ ОД АМАЗОНИЈА: Преполна е со вируси, предупредува светскиот еколог Давид Лапола

18 Мај, 2020

(ВИДЕО) Се сруши авион во Канада: Требаше да внесе забава против корона вирусот

(ВИДЕО) Се сруши авион во Канада: Требаше да внесе забава против корона вирусот

18 Мај, 2020

ВО ИЗРАЕЛ: Пронајден мртов Ду Веи, амбасадорот на Кина, нема знаци на насилство

ВО ИЗРАЕЛ: Пронајден мртов Ду Веи, амбасадорот на Кина, нема знаци на насилство

17 Мај, 2020

АНТОНИО ГУТЕРЕШ: ЛГБТИ заедницата дискриминирана при барање здравствена заштита од корона вирусот

АНТОНИО ГУТЕРЕШ: ЛГБТИ заедницата дискриминирана при барање здравствена заштита од корона вирусот

17 Мај, 2020