07 Јуни, 2020
0.1707

Свет

ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО: Одложувањето донесе загуба од 800 милиони долари, неизсвесно дека ќе се одржат дури и во 2021

ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО: Одложувањето донесе загуба од 800 милиони долари, неизсвесно дека ќе се одржат дури и во 2021

17 Мај, 2020

ПОЧНА ДРЕСУРАТА НА КУЧИЊА ДА ДЕТЕКТИРААТ КОВИД-19: Ќе го откриваат вирусот пред да се појават симптомите

ПОЧНА ДРЕСУРАТА НА КУЧИЊА ДА ДЕТЕКТИРААТ КОВИД-19: Ќе го откриваат вирусот пред да се појават симптомите

16 Мај, 2020

ГЕРМАНЦИТЕ ПРЕСЕКОА: Вакцината против Ковид-19 нема да биде задолжителна-кој не ја сака, сам ќе сноси ризик

ГЕРМАНЦИТЕ ПРЕСЕКОА: Вакцината против Ковид-19 нема да биде задолжителна-кој не ја сака, сам ќе сноси ризик

16 Мај, 2020

Зошто Русија не го брои коронавирусот како причина за смрт во 60% од случаите?

Зошто Русија не го брои коронавирусот како причина за смрт во 60% од случаите?

16 Мај, 2020

ТРАМП СЕ СМИЛУВА: САД делумно ќе ја финсираат СЗО

ТРАМП СЕ СМИЛУВА: САД делумно ќе ја финсираат СЗО

16 Мај, 2020

НЕПОЗНАТИОТ СИНДРОМ КАЈ ДЕЦАТА УСМРТИ 9-ГОДИШНО ДЕТЕ: Воспаление на белите дробови што се поврзува со Ковид-19

НЕПОЗНАТИОТ СИНДРОМ КАЈ ДЕЦАТА УСМРТИ 9-ГОДИШНО ДЕТЕ: Воспаление на белите дробови што се поврзува со Ковид-19

16 Мај, 2020

ИТАЛИЈА ГИ ОТВОРА ГРАНИЦИТЕ ОД 3. ЈУНИ: Да се спаси летната туристичка сезона

ИТАЛИЈА ГИ ОТВОРА ГРАНИЦИТЕ ОД 3. ЈУНИ: Да се спаси летната туристичка сезона

16 Мај, 2020

КОРОНАВИРУСОТ СЕ ШИРИ ВО АФРИКА: Ќе се заразат околу 250 милиони луѓе

КОРОНАВИРУСОТ СЕ ШИРИ ВО АФРИКА: Ќе се заразат околу 250 милиони луѓе

15 Мај, 2020

(ВИДЕО) ГРАНИЦИТЕ ЗАТВОРЕНИ, РОДИТЕЛИТЕ НЕ МОЖАТ ДА ГИ ЗЕМАТ: Во хотел во Киев се наоѓаат 50 сурогат бебиња

(ВИДЕО) ГРАНИЦИТЕ ЗАТВОРЕНИ, РОДИТЕЛИТЕ НЕ МОЖАТ ДА ГИ ЗЕМАТ: Во хотел во Киев се наоѓаат 50 сурогат бебиња

14 Мај, 2020

ГО НЕМА ВО ЈАВНОСТ: Сите се прашуваат каде се наоѓа Ким Џонг Ун

ГО НЕМА ВО ЈАВНОСТ: Сите се прашуваат каде се наоѓа Ким Џонг Ун

14 Мај, 2020

(ВИДЕО) НЕОБИЧНО ИСКУСТВО: Дури три пати бил во изолација поради коронавирусот

(ВИДЕО) НЕОБИЧНО ИСКУСТВО: Дури три пати бил во изолација поради коронавирусот

14 Мај, 2020

КОРОНА ВИРУСОТ ЌЕ СТАНЕ ЕНДЕМСКА БОЛЕСТ: Ковид-19 нема да исчезне никогаш

КОРОНА ВИРУСОТ ЌЕ СТАНЕ ЕНДЕМСКА БОЛЕСТ: Ковид-19 нема да исчезне никогаш

14 Мај, 2020

Научници најдоа уште еден коронавирус кај лилјаците

Научници најдоа уште еден коронавирус кај лилјаците

13 Мај, 2020

(ВИДЕО) ВТОР КИНЕСКИ ГРАД ВО КАРАНТИН: Жителите можат да го напуштат само под еден услов

(ВИДЕО) ВТОР КИНЕСКИ ГРАД ВО КАРАНТИН: Жителите можат да го напуштат само под еден услов

13 Мај, 2020

КРУЗЕРИТЕ КАКО ЗАТВОРИ: Вработените во очај се самоубиваат

КРУЗЕРИТЕ КАКО ЗАТВОРИ: Вработените во очај се самоубиваат

13 Мај, 2020

ЕПИДЕМИОЛОГОТ ФАУЧИ: Не очекува црна бројка на починати во САД ако сега ја спасуваме економијата

ЕПИДЕМИОЛОГОТ ФАУЧИ: Не очекува црна бројка на починати во САД ако сега ја спасуваме економијата

13 Мај, 2020

ТВИТЕР ПРВ ВОВЕДУВА МОДЕЛ НА ДАЛЕЧИНСКО РАБОТЕЊЕ: Вработените остануваат дома и по пандемијата

ТВИТЕР ПРВ ВОВЕДУВА МОДЕЛ НА ДАЛЕЧИНСКО РАБОТЕЊЕ: Вработените остануваат дома и по пандемијата

13 Мај, 2020

Ниту една земја не доживеа втор бран, тврди дански епидемиолог

Ниту една земја не доживеа втор бран, тврди дански епидемиолог

12 Мај, 2020