07 Јуни, 2020
0.1639

Свет

ЌЕ ГИ ТЕСТИРААТ СИТЕ ЖИТЕЛИ: Градот Вухан ова ќе го направи за десет дена

ЌЕ ГИ ТЕСТИРААТ СИТЕ ЖИТЕЛИ: Градот Вухан ова ќе го направи за десет дена

12 Мај, 2020

ЗА ОНИЕ ШТО КУПИЛЕ АВИОНСКИ КАРТИ И АРАНЖМАНИ - наместо да бараат пари назад, да прифатат ваучери со рок од една година

ЗА ОНИЕ ШТО КУПИЛЕ АВИОНСКИ КАРТИ И АРАНЖМАНИ - наместо да бараат пари назад, да прифатат ваучери со рок од една година

12 Мај, 2020

ЛЕКЦИЈАТА ОД ШПАНСКИОТ ГРИП: Не ги тргајте рестриктивните мерки премногу брзо

ЛЕКЦИЈАТА ОД ШПАНСКИОТ ГРИП: Не ги тргајте рестриктивните мерки премногу брзо

12 Мај, 2020

(ВИДЕО) НЕ ГИ ПОЧИТУВАЛЕ РЕСТРИКЦИИТЕ: Два хотели урнати до темел

(ВИДЕО) НЕ ГИ ПОЧИТУВАЛЕ РЕСТРИКЦИИТЕ: Два хотели урнати до темел

11 Мај, 2020

Дали коронавирусот повторно се врати во Вухан?

Дали коронавирусот повторно се врати во Вухан?

11 Мај, 2020

Куче-робот ги опоменува луѓето во Сингапур да држат растојание едни од други

Куче-робот ги опоменува луѓето во Сингапур да држат растојание едни од други

11 Мај, 2020

Научи нешто ново: Листа на бесплатни онлајн курсеви

Научи нешто ново: Листа на бесплатни онлајн курсеви

11 Мај, 2020

КАЈ ОРМУСКИОТ ТЕСНЕЦ: Поради грешка поморската вежба заврши со човечки жртви

КАЈ ОРМУСКИОТ ТЕСНЕЦ: Поради грешка поморската вежба заврши со човечки жртви

11 Мај, 2020

БЕЛАТА КУЌА: Мајк Пенс не е во карантин

БЕЛАТА КУЌА: Мајк Пенс не е во карантин

11 Мај, 2020

ГЕРМАНСКИ ШПИГЕЛ ОБЕЛОДЕНИ: Да се премолчи вистината за корона вирусот побарал Кси Џипинг од СЗО

ГЕРМАНСКИ ШПИГЕЛ ОБЕЛОДЕНИ: Да се премолчи вистината за корона вирусот побарал Кси Џипинг од СЗО

11 Мај, 2020

ЗАСТРАШУВАЧКА ЗАКАНА: Се појавија „Оси убијци“

ЗАСТРАШУВАЧКА ЗАКАНА: Се појавија „Оси убијци“

11 Мај, 2020

Германската разузнавачка служба: Кина побара од СЗО да ја прикрие појавата на коронавирус

Германската разузнавачка служба: Кина побара од СЗО да ја прикрие појавата на коронавирус

09 Мај, 2020

Европа го слави денот на победата над фашизмот, во Русија само онлајн-програма

Европа го слави денот на победата над фашизмот, во Русија само онлајн-програма

09 Мај, 2020

КОРОНАВИРУС: Се почнало од пазарот во Вухан

КОРОНАВИРУС: Се почнало од пазарот во Вухан

08 Мај, 2020

ТРАМП ПАК ЈА ОБВИНУВА КИНА: Вирусот можеше да запре таму, но некој беше глупав

ТРАМП ПАК ЈА ОБВИНУВА КИНА: Вирусот можеше да запре таму, но некој беше глупав

08 Мај, 2020

Австралија-30 години без рецесија, ќе се спаси ли и сега?

Австралија-30 години без рецесија, ќе се спаси ли и сега?

08 Мај, 2020

РЕДИЦИ ЗА ДРЖАВНА ПОМОШ: Милиони Американци чекаат за надомест за невработеност

РЕДИЦИ ЗА ДРЖАВНА ПОМОШ: Милиони Американци чекаат за надомест за невработеност

08 Мај, 2020

СКОРО ДВЕСТЕ МУТАЦИИ: Научници ширум светот го истражуваат коронавирусот

СКОРО ДВЕСТЕ МУТАЦИИ: Научници ширум светот го истражуваат коронавирусот

07 Мај, 2020