14 Јули, 2020
0.0226

Фрчковски: Да им се земе на банките и крупниот бизнис по 30 отсто од профитот

Објавено во: Финансии, Корона Вирус 15 Април, 2020

Да им се земе на банките и крупниот бизнис по 30 отсто од профитот, вели професорот Љубомир Фрчковски во интервју за Тв 24.

Тој смета дека несоодветно се поставиле во новонастанатата ситуација.

И адвокатот Александар Тортевски се согласува со него.

Како пример беше спомената Полска. 

Можеби ќе ве интересира

Народната банка е добитник на наградата на „Комерцбанк“

Народната банка е добитник на наградата на „Комерцбанк“