02 Јуни, 2020
0.0161

Корона Вирус

Во јавниот превоз бројот на патници нajмногу до 50 отсто од капацитетот

Во јавниот превоз бројот на патници нajмногу до 50 отсто од капацитетот

02 Јуни, 2020

Усвоен Протоколот за превентивни мерки за сите работни места за спречување на пренесувањето на КОВИД-19

Усвоен Протоколот за превентивни мерки за сите работни места за спречување на пренесувањето на КОВИД-19

02 Јуни, 2020

БРОЈКАТА НИКОГАШ НЕ БИЛА ПОГОЛЕМА: Се повеќе Германци работат со скратено работно време

БРОЈКАТА НИКОГАШ НЕ БИЛА ПОГОЛЕМА: Се повеќе Германци работат со скратено работно време

02 Јуни, 2020

КОМЕНТАР: (ЗЛО)УПОТРЕБА НА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ЗА ДОНЕСУВАЊЕ ДОДВОРУВАЧКИ ВЛАДИНИ УРЕДБИ

КОМЕНТАР: (ЗЛО)УПОТРЕБА НА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ЗА ДОНЕСУВАЊЕ ДОДВОРУВАЧКИ ВЛАДИНИ УРЕДБИ

02 Јуни, 2020

СТАПИ НА СИЛА ДЕНЕСКА: Русите четири месеци нема да увезуваат нафта

СТАПИ НА СИЛА ДЕНЕСКА: Русите четири месеци нема да увезуваат нафта

02 Јуни, 2020

РЕКОРДНА НЕВРАБОТЕНОСТ: Oд Втората светска војна вакво нешто не се случило во Австрија

РЕКОРДНА НЕВРАБОТЕНОСТ: Oд Втората светска војна вакво нешто не се случило во Австрија

02 Јуни, 2020

Висар Ганиу е заразен со коронавирус

Висар Ганиу е заразен со коронавирус

02 Јуни, 2020

НОВИ ПРАВИЛА ВО ГРЦИЈА: Дистанца меѓу чадорите и ограничен број  на капачи

НОВИ ПРАВИЛА ВО ГРЦИЈА: Дистанца меѓу чадорите и ограничен број на капачи

02 Јуни, 2020

Дали вирусот може да се пренесе иако се носи маска и се држи дистанца?

Дали вирусот може да се пренесе иако се носи маска и се држи дистанца?

02 Јуни, 2020

Филипче: Има еден починат и 67 позитивни пациенти

Филипче: Има еден починат и 67 позитивни пациенти

02 Јуни, 2020

ИМАМЕ УСЛОВИ, А НЕ ГО ОДГЛЕДУВАМЕ: Зошто аспарагусот го снема во Повардарието?

ИМАМЕ УСЛОВИ, А НЕ ГО ОДГЛЕДУВАМЕ: Зошто аспарагусот го снема во Повардарието?

02 Јуни, 2020

СЗО ЗА ВИРУСОТ: Нема промена во однос на преносот, ниту во јачината

СЗО ЗА ВИРУСОТ: Нема промена во однос на преносот, ниту во јачината

01 Јуни, 2020

НЕМААТ НОВ СЛУЧАЈ 28 ДЕНА: Црна Гора го победи вирусот

НЕМААТ НОВ СЛУЧАЈ 28 ДЕНА: Црна Гора го победи вирусот

01 Јуни, 2020

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Нови 89 заразени, Лукаревска позитивна, а дел од функционерите одат во изолација

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Нови 89 заразени, Лукаревска позитивна, а дел од функционерите одат во изолација

01 Јуни, 2020

КОСТА ПЕТРОВ: Направив коронатест и резултатот е негативен

КОСТА ПЕТРОВ: Направив коронатест и резултатот е негативен

01 Јуни, 2020

Лукаревска: Демантирам дека тестирањето за коронавирус сум го направила пред посета на Куманово

Лукаревска: Демантирам дека тестирањето за коронавирус сум го направила пред посета на Куманово

01 Јуни, 2020

Бугарија го укина карантинот за граѓаните од Македонија

Бугарија го укина карантинот за граѓаните од Македонија

01 Јуни, 2020

БОГОЈЕСКИ ЗА БРОЈКАТА НА НОВОЗАБОЛЕНИ: Eднаш засекогаш сите мерки во државата да важат за сите

БОГОЈЕСКИ ЗА БРОЈКАТА НА НОВОЗАБОЛЕНИ: Eднаш засекогаш сите мерки во државата да важат за сите

01 Јуни, 2020