18 Јануари, 2021
0.0352

Финансии

Премиерот за Еуростандард: Нормално е да имало струмички фирми, во една од нив малцински акционер е и мојот брат, но тие уредно си го плаќаат кредитот

Премиерот за Еуростандард: Нормално е да имало струмички фирми, во една од нив малцински акционер е и мојот брат, но тие уредно си го плаќаат кредитот

10 Декември, 2020

ВИСТИНСКА ВЕРБАЛНА ВОЈНА НА РЕЛАЦИЈА ШТЕДАЧИ - КОСТОВСКИ - каде се парите од банката

ВИСТИНСКА ВЕРБАЛНА ВОЈНА НА РЕЛАЦИЈА ШТЕДАЧИ - КОСТОВСКИ - каде се парите од банката

10 Декември, 2020

ТРИФУН КОСТОВСКИ ИМ ВРАТИ НА ШТЕДАЧИТЕ: Претеравте кон мене и моето семејство, ние загубивме најмногу - и парите, и образот

ТРИФУН КОСТОВСКИ ИМ ВРАТИ НА ШТЕДАЧИТЕ: Претеравте кон мене и моето семејство, ние загубивме најмногу - и парите, и образот

09 Декември, 2020

КОМИСИЈА ЗА ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ: Ниту ни побарале, ниту сме дале дозвола на Коста Костовски за неговиот фонд

КОМИСИЈА ЗА ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ: Ниту ни побарале, ниту сме дале дозвола на Коста Костовски за неговиот фонд

09 Декември, 2020

ШТЕДАЧИТЕ ГНЕВНИ ШТО КОСТА КОСТОВСКИ ЌЕ УПРАВУВА СО НОВ ФОНД - како човекот кој е одговорен за пропаста на Еуростандард ќе продолжи со исти активности

ШТЕДАЧИТЕ ГНЕВНИ ШТО КОСТА КОСТОВСКИ ЌЕ УПРАВУВА СО НОВ ФОНД - како човекот кој е одговорен за пропаста на Еуростандард ќе продолжи со исти активности

09 Декември, 2020

КОВИД ГИ СЕКНА ПАРИТЕ ОД ИСЕЛЕНИЦИТЕ: Годинава тие ќе пратат помалку до своите блиски за над една четвртина

КОВИД ГИ СЕКНА ПАРИТЕ ОД ИСЕЛЕНИЦИТЕ: Годинава тие ќе пратат помалку до своите блиски за над една четвртина

07 Декември, 2020

Ковачевски: По 6.000 денари за 283.000 граѓани

Ковачевски: По 6.000 денари за 283.000 граѓани

06 Декември, 2020

Како се трошат јавните пари: Ќе се формира фискален совет

Како се трошат јавните пари: Ќе се формира фискален совет

04 Декември, 2020

Генерали инвестментс: Како инвеститори да не се загледуваме во дрвото, бидејќи ќе превидиме што се случува во шумата

Генерали инвестментс: Како инвеститори да не се загледуваме во дрвото, бидејќи ќе превидиме што се случува во шумата

02 Декември, 2020

НЛБ Банка сепак нема да подели дивиденда!

НЛБ Банка сепак нема да подели дивиденда!

01 Декември, 2020

Бесими: Добро е што има многу амандмани на предложениот буџет

Бесими: Добро е што има многу амандмани на предложениот буџет

01 Декември, 2020

Колку години ќе постат акционерите на најголемиот производител на сувомесно?

Колку години ќе постат акционерите на најголемиот производител на сувомесно?

01 Декември, 2020

Доларот паѓа, повеќе не е водечка валута во светот

Доларот паѓа, повеќе не е водечка валута во светот

30 Ноември, 2020

ШОКАНТНО ТВРДЕЊЕ НА ПЕТКОВСКИ - може да се наплатат 80 отсто од побарувањата, КОСТОВСКИ ПОРАЧА - остави хартиите, каде се парите бе човече

ШОКАНТНО ТВРДЕЊЕ НА ПЕТКОВСКИ - може да се наплатат 80 отсто од побарувањата, КОСТОВСКИ ПОРАЧА - остави хартиите, каде се парите бе човече

26 Ноември, 2020

ЖЕСТОКО ВО СТУДИО: ПЕТКОВСКИ ДО КОСТОВСКИ - ништо во банката не беше направено без вас и вашиот син, како можете да кажете дека јас сум владеел

ЖЕСТОКО ВО СТУДИО: ПЕТКОВСКИ ДО КОСТОВСКИ - ништо во банката не беше направено без вас и вашиот син, како можете да кажете дека јас сум владеел

26 Ноември, 2020

СЕ КОЛНАМ ВО СЕ НАЈМИЛО, НЕ СУМ ПОСЕГНАЛ ПО ТУЃО - Костовски вели дека во неговата банка имало криминал од 110, а не од 60 милиони евра

СЕ КОЛНАМ ВО СЕ НАЈМИЛО, НЕ СУМ ПОСЕГНАЛ ПО ТУЃО - Костовски вели дека во неговата банка имало криминал од 110, а не од 60 милиони евра

26 Ноември, 2020

МУАРЕМИ ЗА ЕУРОСТАНДАРД - испитуваме злоупотреба на службена положба, перење пари, фалсификати, измами, блиску сме до утврдување кривична одговорност

МУАРЕМИ ЗА ЕУРОСТАНДАРД - испитуваме злоупотреба на службена положба, перење пари, фалсификати, измами, блиску сме до утврдување кривична одговорност

26 Ноември, 2020

Гувернерката Бежоска потврди - нема да присуствува на вечерашната дебата, досега транспарентно известувале за случајот Еуростандард

Гувернерката Бежоска потврди - нема да присуствува на вечерашната дебата, досега транспарентно известувале за случајот Еуростандард

26 Ноември, 2020