18 Јануари, 2021
0.0332

Финансии

ВЕЧЕРВА ЖЕСТОКО ТЕЛЕВИЗИСКО СООЧУВАЊЕ - што ќе си кажат газдата и екс директорот на пропаднатата банка, сега најголеми непријатели

ВЕЧЕРВА ЖЕСТОКО ТЕЛЕВИЗИСКО СООЧУВАЊЕ - што ќе си кажат газдата и екс директорот на пропаднатата банка, сега најголеми непријатели

26 Ноември, 2020

ДУРИ 100 МИЛИОНИ ЕВРА - замрзнати се имот, сметки и хартии од вредност на четворица, до каде ќе се размотува клопчето Еуростандард банка

ДУРИ 100 МИЛИОНИ ЕВРА - замрзнати се имот, сметки и хартии од вредност на четворица, до каде ќе се размотува клопчето Еуростандард банка

26 Ноември, 2020

Промени во Одборот на директори на Триглав осигурување

Промени во Одборот на директори на Триглав осигурување

25 Ноември, 2020

Промена во моќта: Доларот веќе не е водечка валута во светот

Промена во моќта: Доларот веќе не е водечка валута во светот

25 Ноември, 2020

Анализа: Има решение - наместо 565 денари месечно за провизии во банка, да платите само 99 денари

Анализа: Има решение - наместо 565 денари месечно за провизии во банка, да платите само 99 денари

22 Ноември, 2020

КОИ СЕ ТОП ПЕТ НАЈДОБРО ПЛАТЕНИ ВРАБОТЕНИ - за програмерите нема криза, стигнаа до 1.100 евра

КОИ СЕ ТОП ПЕТ НАЈДОБРО ПЛАТЕНИ ВРАБОТЕНИ - за програмерите нема криза, стигнаа до 1.100 евра

21 Ноември, 2020

ПО СЕФОВИ, ПОД ПАРКЕТИ, НА ТАВАНИ, ПОД ПЕРНИЦИ - еве од каде Заев планира да легализира од 1,5 до 2 милијарди евра

ПО СЕФОВИ, ПОД ПАРКЕТИ, НА ТАВАНИ, ПОД ПЕРНИЦИ - еве од каде Заев планира да легализира од 1,5 до 2 милијарди евра

21 Ноември, 2020

УЈП им исплати на газдите субвенции за октомвриските плати на над 58.000 вработени

УЈП им исплати на газдите субвенции за октомвриските плати на над 58.000 вработени

20 Ноември, 2020

БАНКИТЕ ДА СЕ ВОЗДРЖАТ ОД ИСПЛАТА НА ДИВИДЕНДИ И ОД ОТКУП НА АКЦИИ - порака од ММФ

БАНКИТЕ ДА СЕ ВОЗДРЖАТ ОД ИСПЛАТА НА ДИВИДЕНДИ И ОД ОТКУП НА АКЦИИ - порака од ММФ

20 Ноември, 2020

Генерали инвестментс: Најавите за вакцини носат позитива на пазарот, ама и нестабилност

Генерали инвестментс: Најавите за вакцини носат позитива на пазарот, ама и нестабилност

18 Ноември, 2020

ЌЕ ИМА ЛИ ПОЈАСНА СЛИКА ЗА ПРОПАСТА НА ЕУРОСТАНДАРД - штедачите тврдат дека многумина се вмешани во организиран криминал

ЌЕ ИМА ЛИ ПОЈАСНА СЛИКА ЗА ПРОПАСТА НА ЕУРОСТАНДАРД - штедачите тврдат дека многумина се вмешани во организиран криминал

17 Ноември, 2020

ДАЛИ ФИРМИТЕ ШТО НЕ ВРАЌАЛЕ КРЕДИТИ БИЛЕ НА СДСМ ИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ, Костовски порача - надвор со препукувањата

ДАЛИ ФИРМИТЕ ШТО НЕ ВРАЌАЛЕ КРЕДИТИ БИЛЕ НА СДСМ ИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ, Костовски порача - надвор со препукувањата

13 Ноември, 2020

МУАРЕМИ: Додека не утврдиме каде завршиле парите од Еуростандард банка, не можеме да ја затвориме истрагата

МУАРЕМИ: Додека не утврдиме каде завршиле парите од Еуростандард банка, не можеме да ја затвориме истрагата

13 Ноември, 2020

КАКО НЕ ЗНАЕВТЕ ДЕКА 29 СТРУМИЧКИ ФИРМИ СО ГОДИНИ НЕ ВРАЌАЛЕ КРЕДИТИ - Милошоски до гувернерката Бежоска, почна надзорната расправа

КАКО НЕ ЗНАЕВТЕ ДЕКА 29 СТРУМИЧКИ ФИРМИ СО ГОДИНИ НЕ ВРАЌАЛЕ КРЕДИТИ - Милошоски до гувернерката Бежоска, почна надзорната расправа

13 Ноември, 2020

КОЈ СЕ ЌЕ ДОЈДЕ И ШТО ЌЕ КАЖЕ ЗА ПРОПАСТА НА БАНКАТА - денеска надзорната расправа за Еуростандард

КОЈ СЕ ЌЕ ДОЈДЕ И ШТО ЌЕ КАЖЕ ЗА ПРОПАСТА НА БАНКАТА - денеска надзорната расправа за Еуростандард

13 Ноември, 2020

ШТЕДАЧИТЕ ПОБРЗАА ДА СИ ГИ ЗЕМАТ ПАРИТЕ - исплатени 54 милиони евра од Фондот за Еуростандард

ШТЕДАЧИТЕ ПОБРЗАА ДА СИ ГИ ЗЕМАТ ПАРИТЕ - исплатени 54 милиони евра од Фондот за Еуростандард

12 Ноември, 2020

ЌЕ БИДЕ ЖЕСТОКО ВО ПЕТОК: Штедачите за прв пат кажаа имиња на фирми, ќе се соочат ли со нив и со пратениците гувернерката и Костовски

ЌЕ БИДЕ ЖЕСТОКО ВО ПЕТОК: Штедачите за прв пат кажаа имиња на фирми, ќе се соочат ли со нив и со пратениците гувернерката и Костовски

11 Ноември, 2020

ЗАЕВ И БЕСИМИ ЌЕ КАЖАТ КОЛКУ ТЕЖИ БУЏЕТОТ ЗА ИДНАТА ГОДИНА - Владата ја скроила државната каса

ЗАЕВ И БЕСИМИ ЌЕ КАЖАТ КОЛКУ ТЕЖИ БУЏЕТОТ ЗА ИДНАТА ГОДИНА - Владата ја скроила државната каса

11 Ноември, 2020