18 Јануари, 2021
0.0362

Финансии

ВЛАДАТА ЗА 6.000 ДЕНАРИ ДРЖАВНА ПОМОШ - парите ќе им бидат исплатени на сите на кои им се најпотребни

ВЛАДАТА ЗА 6.000 ДЕНАРИ ДРЖАВНА ПОМОШ - парите ќе им бидат исплатени на сите на кои им се најпотребни

26 Декември, 2020

(ФОТОГАЛЕРИЈА) БАНКИТЕ И ДЕНЕСКА ПОД „ОПСАДА“ - граѓаните на ладно трпеливо чекаа за државните 6.000 денари

(ФОТОГАЛЕРИЈА) БАНКИТЕ И ДЕНЕСКА ПОД „ОПСАДА“ - граѓаните на ладно трпеливо чекаа за државните 6.000 денари

24 Декември, 2020

КОИ СЕ ТИЕ СРЕЌНИЦИ: Битолчанец лани имал вкупен приход од 3,4 милиони евра, стружанец зел годишна плата од 1,9 милиони евра

КОИ СЕ ТИЕ СРЕЌНИЦИ: Битолчанец лани имал вкупен приход од 3,4 милиони евра, стружанец зел годишна плата од 1,9 милиони евра

24 Декември, 2020

СЕ ОГЛАСИ НАРОДНА БАНКА: Банкарскиот систем е стабилен и солиден, и Финансиска полиција појасни дека се работи за стари активности

СЕ ОГЛАСИ НАРОДНА БАНКА: Банкарскиот систем е стабилен и солиден, и Финансиска полиција појасни дека се работи за стари активности

23 Декември, 2020

ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА ПОЈАСНУВА: Изјавата на Муареми не се однесува на сегашни случувања кај банките

ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА ПОЈАСНУВА: Изјавата на Муареми не се однесува на сегашни случувања кај банките

23 Декември, 2020

Генерали инвестментс: Ако вакцината е ефективна, динамиката во најпогодените сектори ќе се промени од корен

Генерали инвестментс: Ако вакцината е ефективна, динамиката во најпогодените сектори ќе се промени од корен

23 Декември, 2020

КОИ СЕ ДРУГИТЕ БАНКИ ШТО РАБОТЕЛЕ СЛИЧНО НА ЕУРОСТАНДАРД - како ќе одговори НБМ на „бомбата“ што ја пушти Муареми

КОИ СЕ ДРУГИТЕ БАНКИ ШТО РАБОТЕЛЕ СЛИЧНО НА ЕУРОСТАНДАРД - како ќе одговори НБМ на „бомбата“ што ја пушти Муареми

23 Декември, 2020

ШТЕДЕЊЕТО ВО БАНКА ПРОДОЛЖУВА ДА РАСТЕ - во ноември пораст од 6,3 отсто

ШТЕДЕЊЕТО ВО БАНКА ПРОДОЛЖУВА ДА РАСТЕ - во ноември пораст од 6,3 отсто

21 Декември, 2020

Проверете дали добивте награда од Мој ДДВ: Ова се последните добитници, наградната игра прекинува

Проверете дали добивте награда од Мој ДДВ: Ова се последните добитници, наградната игра прекинува

21 Декември, 2020

Ефтимоски останува на највисоката позиција во Стопанска банка Битола

Ефтимоски останува на највисоката позиција во Стопанска банка Битола

17 Декември, 2020

КОЛКУ И КАКВИ ДАНОЦИ ЌЕ ПЛАЌАМЕ ВО СЛЕДНИТЕ ПЕТ ГОДИНИ - власта пак крои план со бизнисмените, но не се откажува од праведност

КОЛКУ И КАКВИ ДАНОЦИ ЌЕ ПЛАЌАМЕ ВО СЛЕДНИТЕ ПЕТ ГОДИНИ - власта пак крои план со бизнисмените, но не се откажува од праведност

16 Декември, 2020

ГАЗДИТЕ ДА НЕ СИ ИГРААТ - имаат уште 15 дена да исплатат К15, а ако не, трудовите инспектори конечно да ги казнат, бара ССМ

ГАЗДИТЕ ДА НЕ СИ ИГРААТ - имаат уште 15 дена да исплатат К15, а ако не, трудовите инспектори конечно да ги казнат, бара ССМ

15 Декември, 2020

Кондиторската фабрика „Европа“ го зголемува акционерскиот удел во „Фершпед“

Кондиторската фабрика „Европа“ го зголемува акционерскиот удел во „Фершпед“

15 Декември, 2020

ГОЛЕМО ОБВИНЕНИЕ ЗА ФОРМИРАЊЕТО НА ПОШТЕНСКА БАНКА  - деветмина ќе одговараат за перење на над девет милиони евра и преку Еуростандард банка

ГОЛЕМО ОБВИНЕНИЕ ЗА ФОРМИРАЊЕТО НА ПОШТЕНСКА БАНКА - деветмина ќе одговараат за перење на над девет милиони евра и преку Еуростандард банка

15 Декември, 2020

КОСТОВСКИ ЗА ФАКТОР: Никако не сме поврзани со обвинението за Поштенска банка, најголем дел од лицата не ги ни познавам

КОСТОВСКИ ЗА ФАКТОР: Никако не сме поврзани со обвинението за Поштенска банка, најголем дел од лицата не ги ни познавам

15 Декември, 2020

ТРИФУН КОСТОВСКИ ДО ШТЕДАЧИТЕ: Од Еуростандард банка се украдени и вашите, но и моите пари

ТРИФУН КОСТОВСКИ ДО ШТЕДАЧИТЕ: Од Еуростандард банка се украдени и вашите, но и моите пари

14 Декември, 2020

ШТЕДАЧИТЕ СО ОСТАР НАПАД КОН ГУВЕРНЕРКАТА - дали транспарентност е прво да изјавите дека заштедите се безбедни, а потоа да ја затворите банката

ШТЕДАЧИТЕ СО ОСТАР НАПАД КОН ГУВЕРНЕРКАТА - дали транспарентност е прво да изјавите дека заштедите се безбедни, а потоа да ја затворите банката

14 Декември, 2020

ПАРИТЕ НЕ СЕ ПРОБЛЕМ, НО ПАРИТЕ ГИ НЕМА - штедачите и газдите на Еуростандард се препукуваат, а НБМ тврди дека ги презела сите мерки и немала никакви политички притисоци

ПАРИТЕ НЕ СЕ ПРОБЛЕМ, НО ПАРИТЕ ГИ НЕМА - штедачите и газдите на Еуростандард се препукуваат, а НБМ тврди дека ги презела сите мерки и немала никакви политички притисоци

11 Декември, 2020