18 Јануари, 2021
0.0370

Финансии

ПРВИОТ ЧОВЕК НА ШПАРКАСЕ, БИШЕВ, СО ПОРАКА: Банкарскиот систем е стабилен и има капацитет да ја поддржи економската обнова

ПРВИОТ ЧОВЕК НА ШПАРКАСЕ, БИШЕВ, СО ПОРАКА: Банкарскиот систем е стабилен и има капацитет да ја поддржи економската обнова

22 Септември, 2020

ММФ ЗА ЗАТВОРАЊЕТО НА ЕУРОСТАНДАРД - Народна банка ја донела одлуката за да ги заштити депонентите

ММФ ЗА ЗАТВОРАЊЕТО НА ЕУРОСТАНДАРД - Народна банка ја донела одлуката за да ги заштити депонентите

21 Септември, 2020

НАРОДНА БАНКА ОПШИРНО ЗОШТО МОРАЛА ДА ЈА ЗАТВОРИ ЕУРОСТАНДАРД - ниту сопственикот ниту инвеститорот не го обезбедија потребниот капитал

НАРОДНА БАНКА ОПШИРНО ЗОШТО МОРАЛА ДА ЈА ЗАТВОРИ ЕУРОСТАНДАРД - ниту сопственикот ниту инвеститорот не го обезбедија потребниот капитал

18 Септември, 2020

Бараат закон за обештетување - оштетените од Еуростандард имале средби со сите политички партии

Бараат закон за обештетување - оштетените од Еуростандард имале средби со сите политички партии

18 Септември, 2020

ВОДОВОД И ЕВН СИ ГИ БАРААТ СВОИТЕ ПАРИ ОД ЕУРОСТАНДАРД - формиран Одборот на доверители на банката во стечај

ВОДОВОД И ЕВН СИ ГИ БАРААТ СВОИТЕ ПАРИ ОД ЕУРОСТАНДАРД - формиран Одборот на доверители на банката во стечај

18 Септември, 2020

Осум милиони евра од НЛБ Банка и ЕБОР за нови кредити за граѓаните и фирмите

Осум милиони евра од НЛБ Банка и ЕБОР за нови кредити за граѓаните и фирмите

16 Септември, 2020

Генерали инвестмент: Цените на акциите пораснаа, можна брза и длабока корекција

Генерали инвестмент: Цените на акциите пораснаа, можна брза и длабока корекција

16 Септември, 2020

Генерали Инвестментс се придружува на Инвеститорскиот ден

Генерали Инвестментс се придружува на Инвеститорскиот ден

15 Септември, 2020

ПРЕКУ БАНКИТЕ ЌЕ СЕ ИСПЛАТАТ 70 МИЛИОНИ ЕВРА - од денеска стартува обесштетувањето на Еуростандард

ПРЕКУ БАНКИТЕ ЌЕ СЕ ИСПЛАТАТ 70 МИЛИОНИ ЕВРА - од денеска стартува обесштетувањето на Еуростандард

15 Септември, 2020

ОД УТРЕ БАНКИТЕ ПАК ПОЛНИ: Почнува обесштетувањето на штедачите од Еуростандард банка

ОД УТРЕ БАНКИТЕ ПАК ПОЛНИ: Почнува обесштетувањето на штедачите од Еуростандард банка

14 Септември, 2020

БАНКАРИТЕ ПОРАЧУВААТ - сите што имаат потреба од ново одложување на кредитните рати, да се јават кај својата банка

БАНКАРИТЕ ПОРАЧУВААТ - сите што имаат потреба од ново одложување на кредитните рати, да се јават кај својата банка

11 Септември, 2020

БЕСИМИ ГО ЗАБРЗУВА ПОВЛЕКУВАЊЕТО НА КРЕДИТОТ ОД 90 МИЛИОНИ ЕВРА - од состанокот со новиот директор во Светска банка

БЕСИМИ ГО ЗАБРЗУВА ПОВЛЕКУВАЊЕТО НА КРЕДИТОТ ОД 90 МИЛИОНИ ЕВРА - од состанокот со новиот директор во Светска банка

11 Септември, 2020

ФАТМИР БИТИЌИ НАЈАВИ ГОЛЕМ ЕКОНОМСКИ ПАКЕТ ЗА ГРАЃАНИТЕ И ФИРМИТЕ - ќе се задолжуваме колку што треба за доброто на граѓаните

ФАТМИР БИТИЌИ НАЈАВИ ГОЛЕМ ЕКОНОМСКИ ПАКЕТ ЗА ГРАЃАНИТЕ И ФИРМИТЕ - ќе се задолжуваме колку што треба за доброто на граѓаните

11 Септември, 2020

ЈА ИЗЕДНАЧИ ПЛАТАТА НА ВРАБОТЕНИТЕ СО НЕГОВАТА: Бизнисмен открива што се случило по 4 години

ЈА ИЗЕДНАЧИ ПЛАТАТА НА ВРАБОТЕНИТЕ СО НЕГОВАТА: Бизнисмен открива што се случило по 4 години

11 Септември, 2020

КАРТИЧКИ ЗА САМОХРАНИ РОДИТЕЛИ И ЗА ПЕНЗИОНЕРИ СО НИСКИ ПЕНЗИИ - набргу ќе се знае по колку ќе добијат

КАРТИЧКИ ЗА САМОХРАНИ РОДИТЕЛИ И ЗА ПЕНЗИОНЕРИ СО НИСКИ ПЕНЗИИ - набргу ќе се знае по колку ќе добијат

10 Септември, 2020

ФОНДОТ ДЕНЕСКА ТОЧНО ЌЕ КАЖЕ - исплатата на штедачите од Еуростандард банка почнува идната недела

ФОНДОТ ДЕНЕСКА ТОЧНО ЌЕ КАЖЕ - исплатата на штедачите од Еуростандард банка почнува идната недела

09 Септември, 2020

СИТЕ 50,9 МИЛИОНИ ЕВРА ЕВТИНИ КРЕДИТИ СТИГНАА КАЈ ФИРМИТЕ - Развојната банка ќе ги дели и европските пари

СИТЕ 50,9 МИЛИОНИ ЕВРА ЕВТИНИ КРЕДИТИ СТИГНАА КАЈ ФИРМИТЕ - Развојната банка ќе ги дели и европските пари

09 Септември, 2020

БАНКАРИТЕ СЕ ПОФАЛИЈА - и меѓународната рејтинг агенција потврди дека граѓаните во нас можат да имаат доверба

БАНКАРИТЕ СЕ ПОФАЛИЈА - и меѓународната рејтинг агенција потврди дека граѓаните во нас можат да имаат доверба

07 Септември, 2020