18 Јануари, 2021
0.0412

Финансии

ММФ ПОРАЧАЛ: Народна банка постапила правилно со одземањето на дозволата на Еуростандард, да не се политизира нејзината работа

ММФ ПОРАЧАЛ: Народна банка постапила правилно со одземањето на дозволата на Еуростандард, да не се политизира нејзината работа

21 Октомври, 2020

ПРАТЕНИЦИ И ЕКСПЕРТИ - ќе има ли жешко собраниско чешлање на Еуростандард

ПРАТЕНИЦИ И ЕКСПЕРТИ - ќе има ли жешко собраниско чешлање на Еуростандард

20 Октомври, 2020

ШОКАНТНО ТВРДЕЊЕ НА КОСТОВСКИ: Големи пари од Еуростандард се одлевале во струмичкиот регион и во фирма која требало одамна да биде банкрот

ШОКАНТНО ТВРДЕЊЕ НА КОСТОВСКИ: Големи пари од Еуростандард се одлевале во струмичкиот регион и во фирма која требало одамна да биде банкрот

19 Октомври, 2020

КРИВИЧНАТА ПРИЈАВА СТИГНАЛА ПРЕД ОСУМ ДЕНА - како ќе се одмотува клопчето Еуростандард банка

КРИВИЧНАТА ПРИЈАВА СТИГНАЛА ПРЕД ОСУМ ДЕНА - како ќе се одмотува клопчето Еуростандард банка

17 Октомври, 2020

Народна банка поднесе кривична пријава против поранешни одговорни лица во Еуростандард банка

Народна банка поднесе кривична пријава против поранешни одговорни лица во Еуростандард банка

16 Октомври, 2020

НЕМА ПОСЕБЕН ЗАКОН ЗА ОБЕШТЕТУВАЊЕ - Заев отворено им кажал на штредачите од Еуростандард

НЕМА ПОСЕБЕН ЗАКОН ЗА ОБЕШТЕТУВАЊЕ - Заев отворено им кажал на штредачите од Еуростандард

14 Октомври, 2020

Народна банка: Основната камата нема да се намалува, бидејќи има ризици

Народна банка: Основната камата нема да се намалува, бидејќи има ризици

14 Октомври, 2020

Блажев: Има граѓани што продале имот, или штеделе пензии за да им бидат на едно место, и потоа парите им пропаднаа

Блажев: Има граѓани што продале имот, или штеделе пензии за да им бидат на едно место, и потоа парите им пропаднаа

13 Октомври, 2020

БЕРЗА: Во првите девет месеци пораснал прометот, а нагоре отишле само цените на акциите на Алкалоид, Комерцијална и НЛБ Банка

БЕРЗА: Во првите девет месеци пораснал прометот, а нагоре отишле само цените на акциите на Алкалоид, Комерцијална и НЛБ Банка

13 Октомври, 2020

ПОБРЗАЈТЕ, ОСТАНАА УШТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА - имаше ли и кои беа слабостите на викендот без ДДВ

ПОБРЗАЈТЕ, ОСТАНАА УШТЕ НЕКОЛКУ ЧАСА - имаше ли и кои беа слабостите на викендот без ДДВ

12 Октомври, 2020

Фирмите што зедоа Ковид 1 кредити можат да здивнат, враќањето ќе го одложат за уште три месеци

Фирмите што зедоа Ковид 1 кредити можат да здивнат, враќањето ќе го одложат за уште три месеци

08 Октомври, 2020

КРИК НА ШТЕДАЧИТЕ ОД ЕУРОСТАНДАРД: Ние сме опљачкани од системот за кој се тврдеше дека е сигурен, некој треба да одговара, а за нас да се донесе закон за обештетување

КРИК НА ШТЕДАЧИТЕ ОД ЕУРОСТАНДАРД: Ние сме опљачкани од системот за кој се тврдеше дека е сигурен, некој треба да одговара, а за нас да се донесе закон за обештетување

05 Октомври, 2020

ДУРИ 50 МИЛИОНИ ЕВРА - за само две недели Фондот преку банките се раздoлжи кон три четвртини од штедачите на Еуростандард

ДУРИ 50 МИЛИОНИ ЕВРА - за само две недели Фондот преку банките се раздoлжи кон три четвртини од штедачите на Еуростандард

02 Октомври, 2020

Апелациониот суд ја одби жалбата како неоснована - продолжува стечајот на Еуростандард банка

Апелациониот суд ја одби жалбата како неоснована - продолжува стечајот на Еуростандард банка

30 Септември, 2020

ПРОСЕЧНА ПЛАТА ВО СРБИЈА: Веќе се искачи над 510 евра?

ПРОСЕЧНА ПЛАТА ВО СРБИЈА: Веќе се искачи над 510 евра?

25 Септември, 2020

МЕРКИТЕ ЌЕ БИДАТ И ЗА ГРАЃАНИТЕ И ЗА ФИРМИТЕ - некои се познати, некои се нови

МЕРКИТЕ ЌЕ БИДАТ И ЗА ГРАЃАНИТЕ И ЗА ФИРМИТЕ - некои се познати, некои се нови

24 Септември, 2020

Битиќи најави дека е можно ново задолжување за четвртиот сет мерки

Битиќи најави дека е можно ново задолжување за четвртиот сет мерки

24 Септември, 2020

ВО ИГРА Е И ДОМАШНА КОМПАНИЈА - неколку инвеститори сакаат да добијат статус на стратешки

ВО ИГРА Е И ДОМАШНА КОМПАНИЈА - неколку инвеститори сакаат да добијат статус на стратешки

24 Септември, 2020