07 Јуни, 2020
0.1112

Балкан

(КОМИЧНО ВИДЕО) КРАВАТА МУ ПАДНА ОД КОМБЕТО ДОДЕКА ВОЗИ - возачот мртов ладен

(КОМИЧНО ВИДЕО) КРАВАТА МУ ПАДНА ОД КОМБЕТО ДОДЕКА ВОЗИ - возачот мртов ладен

18 Мај, 2020

ВИДЕО: ВО БЕЛГРАД ПОЛНА КАФЕАНА - се игра и се лудува без маски

ВИДЕО: ВО БЕЛГРАД ПОЛНА КАФЕАНА - се игра и се лудува без маски

18 Мај, 2020

ОДЛИЧНА ВЕСТ ОД ГРЦИЈА: Од 1. јули тестирањето за корона вирусот најверојатно нема да биде задолжително

ОДЛИЧНА ВЕСТ ОД ГРЦИЈА: Од 1. јули тестирањето за корона вирусот најверојатно нема да биде задолжително

18 Мај, 2020

ЖЕСТОКИ СУДИРИ ВО ТИРАНА: Го урнаа театарот, граѓаните збеснаа

ЖЕСТОКИ СУДИРИ ВО ТИРАНА: Го урнаа театарот, граѓаните збеснаа

17 Мај, 2020

ВРАЊЕ-ПОВТОРНО ЦЕНТАР НА ЕПИДЕМИЈАТА: Болницата пак ги отвори вратите за новозаразени

ВРАЊЕ-ПОВТОРНО ЦЕНТАР НА ЕПИДЕМИЈАТА: Болницата пак ги отвори вратите за новозаразени

17 Мај, 2020

ЛЕТНА СЕЗОНА НА НИСКИ ЦЕНИ ВО ХРВАТСКА: Луксузни апартмани само за 18 евра, вили во Дубровник со базен за по 30 евра

ЛЕТНА СЕЗОНА НА НИСКИ ЦЕНИ ВО ХРВАТСКА: Луксузни апартмани само за 18 евра, вили во Дубровник со базен за по 30 евра

17 Мај, 2020

КАКО ИЗГЛЕДА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАЊА ВО СРБИЈА: Сам во студио, Вучиќ одржа онлај собир

КАКО ИЗГЛЕДА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАЊА ВО СРБИЈА: Сам во студио, Вучиќ одржа онлај собир

17 Мај, 2020

ПОБРЗАА НА ПЛАЖА ВО ГРЦИЈА: Изгор казни за непочитување на мерките

ПОБРЗАА НА ПЛАЖА ВО ГРЦИЈА: Изгор казни за непочитување на мерките

16 Мај, 2020

ОСЛОБОДЕН ВЛАДИКАТА ЈОАНИКИЕ: Стивнуваат ли тензиите во Црна Гора?

ОСЛОБОДЕН ВЛАДИКАТА ЈОАНИКИЕ: Стивнуваат ли тензиите во Црна Гора?

16 Мај, 2020

Пендаровски и се улижува на Германија: Претседателот бомбардиран со остра реторика и од српскиот колега Вучиќ

Пендаровски и се улижува на Германија: Претседателот бомбардиран со остра реторика и од српскиот колега Вучиќ

16 Мај, 2020

ВОЈСКАТА НА СРБИЈА ВЛЕГУВА ВО ШИД: Вучиќ нареди да се заштити населението од мигрантите

ВОЈСКАТА НА СРБИЈА ВЛЕГУВА ВО ШИД: Вучиќ нареди да се заштити населението од мигрантите

16 Мај, 2020

ПЕНДАРОВСКИ НЕКА МОЛЧИ НА ЈАЗИКОТ КОЈ НИКОЈ ОСВЕН СРБИЈА НЕ ГО ПРИЗНАВА: Вулин остро му порача

ПЕНДАРОВСКИ НЕКА МОЛЧИ НА ЈАЗИКОТ КОЈ НИКОЈ ОСВЕН СРБИЈА НЕ ГО ПРИЗНАВА: Вулин остро му порача

16 Мај, 2020

БУГАРИЈА: Нема да се затворат хотелите каде ќе се појави заразен со Ковид 19

БУГАРИЈА: Нема да се затворат хотелите каде ќе се појави заразен со Ковид 19

15 Мај, 2020

СРБИЈА: Студентите што ќе патуваат во странство бесплатно ќе се тестираат

СРБИЈА: Студентите што ќе патуваат во странство бесплатно ќе се тестираат

15 Мај, 2020

Прва земја во Европа: Словенија прогласи крај на епидемијата

Прва земја во Европа: Словенија прогласи крај на епидемијата

15 Мај, 2020

ГРЧКИТЕ ХОТЕЛИ НА КРИТ НЕМА ДА ПРИМААТ ТУРИСТИ ОД ЕУ: Лошо искуство од претходните години

ГРЧКИТЕ ХОТЕЛИ НА КРИТ НЕМА ДА ПРИМААТ ТУРИСТИ ОД ЕУ: Лошо искуство од претходните години

15 Мај, 2020

(ВИДЕО) ПОВТОРНО ТЕНЗИЧНО ВО НИКШИЌ: Градот е под опсада

(ВИДЕО) ПОВТОРНО ТЕНЗИЧНО ВО НИКШИЌ: Градот е под опсада

14 Мај, 2020

КОТОРСКИ КЛАН НЕ ЈА ДОБИ ПРАТКАТА КОКАИН: Запленети 5 тони дрога на бродот Арес

КОТОРСКИ КЛАН НЕ ЈА ДОБИ ПРАТКАТА КОКАИН: Запленети 5 тони дрога на бродот Арес

14 Мај, 2020