07 Јуни, 2020
0.0878

Балкан

Хрватскиот МНР Радман: Северна Македонија и Албанија ќе добијат „Датум“ кога ќе ги исполнат целите и критериумите

Хрватскиот МНР Радман: Северна Македонија и Албанија ќе добијат „Датум“ кога ќе ги исполнат целите и критериумите

25 Мај, 2020

Црна Гора од 1 јуни ги отвора границите, но не за Македонија затоа што има голем процент на заболени од Ковид-19

Црна Гора од 1 јуни ги отвора границите, но не за Македонија затоа што има голем процент на заболени од Ковид-19

25 Мај, 2020

Угостителството започна со работа во Грција

Угостителството започна со работа во Грција

25 Мај, 2020

ПЛАНИРАВТЕ ДА ОДИТЕ ВО ГРЦИЈА СО АВТОМОБИЛ? - еве што не сте знаеле, а треба

ПЛАНИРАВТЕ ДА ОДИТЕ ВО ГРЦИЈА СО АВТОМОБИЛ? - еве што не сте знаеле, а треба

25 Мај, 2020

ЌЕ ИМ ЛЕГНАТ ПО 100 ЕВРА НА СМЕТКИТЕ - еве која држава и како им помага на граѓаните

ЌЕ ИМ ЛЕГНАТ ПО 100 ЕВРА НА СМЕТКИТЕ - еве која држава и како им помага на граѓаните

25 Мај, 2020

На грчко тло е регистриран силен земјотрес

На грчко тло е регистриран силен земјотрес

24 Мај, 2020

СЕ ПОДГОТВУВААТ СО ПОЛНА ПАРЕА: Кафулињата и рестораните во Грција од утре работат

СЕ ПОДГОТВУВААТ СО ПОЛНА ПАРЕА: Кафулињата и рестораните во Грција од утре работат

24 Мај, 2020

РАБОТЕЛ СТОРИЈА ЗА ЗАГАДУВАЊЕТО: Бугарски новинар e пронајден мртов во езерото Варна

РАБОТЕЛ СТОРИЈА ЗА ЗАГАДУВАЊЕТО: Бугарски новинар e пронајден мртов во езерото Варна

24 Мај, 2020

ИДНАТА НЕДЕЛА ПОЧНУВА СЕЗОНАТА: Хрватите подготвени да ги пречекаат првите гости

ИДНАТА НЕДЕЛА ПОЧНУВА СЕЗОНАТА: Хрватите подготвени да ги пречекаат првите гости

24 Мај, 2020

ХРВАТСКА И СЛОВЕНИЈА: Немаат ниту еден новозаразен од Ковид - 19

ХРВАТСКА И СЛОВЕНИЈА: Немаат ниту еден новозаразен од Ковид - 19

23 Мај, 2020

НЕВРАБОТЕНОСТА ЗЕМА ЗАМАВ: Скоро 600.000 Грци ќе останат без работа

НЕВРАБОТЕНОСТА ЗЕМА ЗАМАВ: Скоро 600.000 Грци ќе останат без работа

23 Мај, 2020

НА ОДМОР ВО БУГАРИЈА: Без фен, клима, и автомати за пијалоци

НА ОДМОР ВО БУГАРИЈА: Без фен, клима, и автомати за пијалоци

23 Мај, 2020

(ВИДЕО) СЕ БАРААТ СТОРИТЕЛИТЕ: Од џамии во Измир наместо молитва ечеше „Бела чао“

(ВИДЕО) СЕ БАРААТ СТОРИТЕЛИТЕ: Од џамии во Измир наместо молитва ечеше „Бела чао“

23 Мај, 2020

ЗЕМЈОТРЕСИ ВО РЕГИОНОТ: Се стресоа Србија, Грција и Босна

ЗЕМЈОТРЕСИ ВО РЕГИОНОТ: Се стресоа Србија, Грција и Босна

23 Мај, 2020

НОВО ПРАВИЛО: Во грчките хотели ништо нема да биде исто

НОВО ПРАВИЛО: Во грчките хотели ништо нема да биде исто

23 Мај, 2020

СРБИТЕ НЕ ГИ ДАВААТ ПРЕШЕВО, МЕДВЕЃА, И БУЈАНОВАЦ: Му порачаа на Тачи дека напразно сонува

СРБИТЕ НЕ ГИ ДАВААТ ПРЕШЕВО, МЕДВЕЃА, И БУЈАНОВАЦ: Му порачаа на Тачи дека напразно сонува

23 Мај, 2020

Короната го „уби“ туризмот во Турција

Короната го „уби“ туризмот во Турција

23 Мај, 2020

(ВИДЕО) ХАОС ВО СЕВЕРНА ГРЦИЈА: Силно невреме улиците ги претвори во реки

(ВИДЕО) ХАОС ВО СЕВЕРНА ГРЦИЈА: Силно невреме улиците ги претвори во реки

22 Мај, 2020