07 Јуни, 2020
0.1499

Балкан

ФОТО: ЕВЕ КАКО ГРЦИТЕ ГИ НАПОЛНИЈА ПЛАЖИТЕ - убавото време викендов ги измами граѓаните

ФОТО: ЕВЕ КАКО ГРЦИТЕ ГИ НАПОЛНИЈА ПЛАЖИТЕ - убавото време викендов ги измами граѓаните

11 Мај, 2020

Утре олабавување на некои мерки во Албанија, ќе работат и стоматолозите

Утре олабавување на некои мерки во Албанија, ќе работат и стоматолозите

10 Мај, 2020

Грците започнаа да се капат на плажите

Грците започнаа да се капат на плажите

09 Мај, 2020

Над 50 етнички Албанци починаа додека биле во САД

Над 50 етнички Албанци починаа додека биле во САД

09 Мај, 2020

Амфилохије: Масовно на Острог на 12 мај, Св.Василиј е „најдобра вакцина против корона“

Амфилохије: Масовно на Острог на 12 мај, Св.Василиј е „најдобра вакцина против корона“

09 Мај, 2020

ДЕСТИНАЦИЈА БЕЗ КОРОНА: Со овој адут ќе привлекуваат туристи

ДЕСТИНАЦИЈА БЕЗ КОРОНА: Со овој адут ќе привлекуваат туристи

08 Мај, 2020

ЗДРАВСТВЕН ПАСОШ ИЛИ КОРОНАТЕСТ: Во три атрактивни земји без ова не ве примаат на одмор

ЗДРАВСТВЕН ПАСОШ ИЛИ КОРОНАТЕСТ: Во три атрактивни земји без ова не ве примаат на одмор

08 Мај, 2020

ОВА СЕ МЕСТАТА КАДЕ ВИРУСОТ НАЈБРЗО СЕ ШИРИ - некои можеме да ги избегнуваме, а некаде да внимаваме

ОВА СЕ МЕСТАТА КАДЕ ВИРУСОТ НАЈБРЗО СЕ ШИРИ - некои можеме да ги избегнуваме, а некаде да внимаваме

08 Мај, 2020

Повторно работи градскиот превоз во Белград, од понеделник децата одат во градинка во Србија

Повторно работи градскиот превоз во Белград, од понеделник децата одат во градинка во Србија

08 Мај, 2020

Акропол во Атина и други локалитети во Грција ќе пречекаат посетители на 18 мај

Акропол во Атина и други локалитети во Грција ќе пречекаат посетители на 18 мај

08 Мај, 2020

КОВИД 19: Песокот и морето не се опасни за заразување

КОВИД 19: Песокот и морето не се опасни за заразување

07 Мај, 2020

СЕ ТРЕСЕ БУГАРИЈА: Повторно земјотрес близу Пловдив

СЕ ТРЕСЕ БУГАРИЈА: Повторно земјотрес близу Пловдив

07 Мај, 2020

ТУРИЗМОТ ЌЕ СЕ НОРМАЛИЗИРА: Грција ќе прима странски туристи од 1 јули

ТУРИЗМОТ ЌЕ СЕ НОРМАЛИЗИРА: Грција ќе прима странски туристи од 1 јули

06 Мај, 2020

ПОСЛЕДИЦА НА ЕПИДЕМИЈАТА: Во Словенија невработеноста зголемена за 20 отсто

ПОСЛЕДИЦА НА ЕПИДЕМИЈАТА: Во Словенија невработеноста зголемена за 20 отсто

06 Мај, 2020

АКО ЛЕТУВАТЕ ВО ХРВАТСКА: Eве како да се однесувате на плажа

АКО ЛЕТУВАТЕ ВО ХРВАТСКА: Eве како да се однесувате на плажа

06 Мај, 2020

Ничено: Странците ниту со негативен наод за корона нема да влезат во Хрватска

Ничено: Странците ниту со негативен наод за корона нема да влезат во Хрватска

05 Мај, 2020

СРПСКИОТ ЕПИДЕМИОЛОГ ТИОДОРОВИЌ: Децата нема да бидат вакцинирани, кај нив болеста не е тешка

СРПСКИОТ ЕПИДЕМИОЛОГ ТИОДОРОВИЌ: Децата нема да бидат вакцинирани, кај нив болеста не е тешка

05 Мај, 2020

Плажите во Грција под клуч до средината на јуни, билатерални договори за влез со земјите кои не се членки на ЕУ

Плажите во Грција под клуч до средината на јуни, билатерални договори за влез со земјите кои не се членки на ЕУ

05 Мај, 2020