14 Август, 2020
0.0423

Женска политичка модна битка: Која од нашите политичарки во изборна кампања остава стилски впечаток?

Објавено во: Стил 08 Јули, 2020

Во екот на изборната кампања, политичарите се на терен и како пчели одат од „цвет на цвет“ нудејќи ги своите изборни програми. Времето е прилично топло, па во поглед на облекувањето носат облека која претежно е од практична природа. Ама затоа пак, некои политичарки или се изгубиле во изброт на комбинациите или се предотерале. Се разбира, има и такви кои точно знаат што носат, за каде го носат и тоа го носат со стил. Други се прилично итри, па и со облека се додворат на народот.

Читајте повеќе на Женски Магазин

Можеби ќе ве интересира

Вилма Трајковска- поранешната Прва дама на Македонија и денес стилски изгледа одлично

Вилма Трајковска- поранешната Прва дама на Македонија и денес стилски изгледа одлично

Охридско лето: празнување на музичкиот гениј Бетовен по повод 250 години од неговото раѓање

Охридско лето: празнување на музичкиот гениј Бетовен по повод 250 години од неговото раѓање

ШТО СЛУШААТ ПОЗНАВАЧИТЕ НА ДОБРИОТ ЗВУК

ШТО СЛУШААТ ПОЗНАВАЧИТЕ НА ДОБРИОТ ЗВУК