03 Август, 2021
0.0208

Мухарем Асани е новиот заменик директор на Царинска управа

Објавено во: Македонија 15 Јуни, 2021

Мухарем Асани, е заменик директор на Царината на РСМ.  

Владата го назначи Мухарем Асани за заменик директор на Царината на Северна Македонија. Асани ја извршуваше функцијата раководител на даночната единица во ЈП Македонија пат во текот на 2011 - 2012 година, а во текот на 2012-2014 година беше советник за финансиски прашања во Кабинетот на генералниот директор на Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на РСМ. Воедно, со посветеност ја извршуваше функцијата раководител на кабинетот на генералниот директор на Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на РСМ. Учесник на многу меѓународни форуми и конференции, Мухарем Асани, на меѓународната сцена и како член на ISSA (Меѓународна асоцијација за социјални услуги). Асани, дипломиран правник, магистрирал во истата област.

Можеби ќе ве интересира

ПОЖАРНА ПАТРОЛА НА МВР НА ТЕРЕН - иако пожарот во кочанско е изгаснат, се прават контроли поради силниот ветер

ПОЖАРНА ПАТРОЛА НА МВР НА ТЕРЕН - иако пожарот во кочанско е изгаснат, се прават контроли поради силниот ветер

Гори и во близина на граничниот премин Богородица

Гори и во близина на граничниот премин Богородица

ПРАТЕНИЦИТЕ ПОСТИГНАА КОНСЕНЗУС ЗА ПОГОЛЕМА ТРАНСПАРЕНТНОСТ И ОТЧЕТНОСТ НА СОБРАНИЕТО

ПРАТЕНИЦИТЕ ПОСТИГНАА КОНСЕНЗУС ЗА ПОГОЛЕМА ТРАНСПАРЕНТНОСТ И ОТЧЕТНОСТ НА СОБРАНИЕТО

Ќе се одржи „Отворен ден на УКИМ“

Ќе се одржи „Отворен ден на УКИМ“

КОВИД СТАТИСТИКА: 23 Оздравени пациенти, нема починати, новозаразени 37

КОВИД СТАТИСТИКА: 23 Оздравени пациенти, нема починати, новозаразени 37

МИЦКОЦКИ СЕ СРЕТНА СО ВУЧИЌ - мини Шенген не е алтернатива на ЕУ, туку начин на премостување на бариерите

МИЦКОЦКИ СЕ СРЕТНА СО ВУЧИЌ - мини Шенген не е алтернатива на ЕУ, туку начин на премостување на бариерите

(ФОТОГАЛЕРИЈА) МЕЃУ ДЕЛЧЕВО И ПЕХЧЕВО УШТЕ ГОРИ: Зафатена е цела Средна Планина во радиус од 5 километри, армијата и денеска е во месноста Пасјак

(ФОТОГАЛЕРИЈА) МЕЃУ ДЕЛЧЕВО И ПЕХЧЕВО УШТЕ ГОРИ: Зафатена е цела Средна Планина во радиус од 5 километри, армијата и денеска е во месноста Пасјак

ПРЕД ВЛЕГУВАЊЕ ВО ВОЗИЛО, ПРВО ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА ГО ПРОВЕТРИТЕ - утре и задутре портокалова фаза, МЗ со препораки

ПРЕД ВЛЕГУВАЊЕ ВО ВОЗИЛО, ПРВО ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА ГО ПРОВЕТРИТЕ - утре и задутре портокалова фаза, МЗ со препораки

Стојанче Ангелов: Нема прогласување на вонредна состојба, хеликоптерот можеше да се сруши

Стојанче Ангелов: Нема прогласување на вонредна состојба, хеликоптерот можеше да се сруши