29 Март, 2023
0.0242

Специјална понуда за врабoтените во образование

Објавено во: Мои пари 30 Јануари, 2023

Добивај вести на Viber

Образовните работници имаат една од најодговорните задачи со својата грижа за идните генерации на млади луѓе на кои останува иднината. За да им се заблагодариме за сé што прават, на крајот од јануари одлучивме да креираме специјална понуда само за нив – бесплатна Mastercard картичка со секој одобрен кредит. На 30.01 и 31.01 во периодот од 12 до 17 часот, сите вработени во образовниот сектор, кои ќе аплицираат и добијат одобрен кредит во ИутеКредит Македонија, ќе имаат можност да добијат бесплатна картичка и бесплатна достава на локација по нивен избор.

ИутеКредит Македонија соработува со Mastercard од 2019 година и до сега има издадено над 40.000 картички за своите корисници. ИутеКредит Македонија е единственото финансиско друштво во Македонија и регионот кое има договор со финансиски бренд како Mastercard. Картичката овозможува исплата на кредитот без разлика каде се наоѓа клиентот, во рок од само неколку минути по одобрувањето. Со неа може да се повлекува готовина од банкомати во Македонија и странство, да се купува и плаќа онлајн. Дополнително, ИутеКредит, честопати организира и наградни игри со атрактивни награди за корисниците на Mastercard.

За да ја добиете својата нова Mastercard картичка, аплицирајте за кредит на www.iutecredit.mk, преку мобилната апликација MyIute, на телефон 13 333 или во некоја од нашите експозитури.

Можеби ќе ве интересира

Списание „Чувари на мудроста“ за секојдневие исполнето со убавина и мудрост

Списание „Чувари на мудроста“ за секојдневие исполнето со убавина и мудрост

Проекција на луксембуршкиот Филмот „Неверојатната приказна на Фрици“ на затворањето на Неделата на франкофонски филм

Проекција на луксембуршкиот Филмот „Неверојатната приказна на Фрици“ на затворањето на Неделата на франкофонски филм

Нова празнична понуда од Credissimo

Нова празнична понуда од Credissimo

Отворен ден во НОВА за сите заинтересирани идни ученици и нивните семејства

Отворен ден во НОВА за сите заинтересирани идни ученици и нивните семејства

Кид експо е прв детски саем кај нас кој ќе се одржи на 8ми и 9ти април, сабота и недела во хотел Александар Палас со почеток од 10:00 до 19:00 часот

Кид експо е прв детски саем кај нас кој ќе се одржи на 8ми и 9ти април, сабота и недела во хотел Александар Палас со почеток од 10:00 до 19:00 часот

Трансформација што спасува живот – Петровски си го врати животот по третманот во Жан Митрев клиника

Трансформација што спасува живот – Петровски си го врати животот по третманот во Жан Митрев клиника

Кардиохирургијата во „Аџибадем Систина“ прерасна во водечки кардиохируршки центар во регионот

Кардиохирургијата во „Аџибадем Систина“ прерасна во водечки кардиохируршки центар во регионот

Никотин или кофеин, што носи поголем ризик?

Никотин или кофеин, што носи поголем ризик?

РЕС ќе почне да снабдува државни и локални институции со поевтина електрична енергија

РЕС ќе почне да снабдува државни и локални институции со поевтина електрична енергија