29 Февруари, 2024
0.0264

Шпаркасе Банка: Кој прв до VIBE ON – CASHBACK?

Објавено во: Мои пари 07 Декември, 2023

Добивај вести на Viber

На 1 ноември, Шпаркасе Банка и Visa ја започнаа „VIBE ON – CASHBACK“ кампањата која нуди одлична можност за поврат на средства на „Vibe on“ трансакциската сметка и многубројни поволности за сите корисници на „Vibe on“ пакетот за млади.

Сѐ што Ви е потребно е токму преку Вашата „Vibe on“ платежна картичка со брз „вајб-ритам“ да направите 10 продажни трансакции со вкупна вредност од 2 000 денари затоа што за најбрзите 3 000 корисници следува „Cashback“ во вкупна вредност од 500 денари на „Vibe on“ трансакциската сметка. Притоа, само продажните трансакции со „Vibe on“ картичката влегуваат во процесот на бодување за добивање на Cashback.

Бесплатниот пакет за млади „Vibe on“ еприспособен да ги задоволи потребите на новите

генерации.Како дополнителни привилегии во кои уживаат младите корисници на „Vibe on“ пакетот на возраст од 15 до 25години, се:бесплатно месечно одржување наплатежна сметка, бесплатна Visa дебитна картичка,бесплатно користење S-Banka мобилна апликацијасо можност за плаќање, како и две бесплатниподигнувања на готовина на месечно ниво од кој било АТМво земјата.Пакетот за млади нуди и соодветни привилегии и поволности во рамките на Vibe on“ клубот.

Не ги пропуштајте попустите кои ќе Ви овозможат дополнителна заштеда.

Шпаркасе Банка се залага за одговорно финансиско дејствување во иднина, давајќи им можност на студентите и младите за свој прилив на средства, за самостојно управување со сопствените финансии и целосна слобода на трошење за нивни потреби.

Подгответе ја Вашата „Vibe on“ картичка и почнете со купување. Обезбедете си дополнителен прилив и верувајте во својата финансиска иднина затоа што Шпаркасе Банка верува во Вас.

Промотивниот период на „VIBE ON-CASHBACK“ кампањата трае до 31 јануари 2024 година, а исплатата на повратот на средства за најбрзите 3 000 корисници ќе започне на 14 февруари 2024 година.

За сите подетални информации околу „VIBE ON – CASHBACK“ кампањата, дознајте повеќе на: https://bit.ly/45YCDvV

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

Атлантик група го превзема Strauss Adriatic

Атлантик група го превзема Strauss Adriatic

Пензионерите - клиенти на Халкбанк, февруарската пензија веќе ја имаат на својата сметка

Пензионерите - клиенти на Халкбанк, февруарската пензија веќе ја имаат на својата сметка

„Рамка за помош“ на НЛБ, повик за проекти за подобро општество

„Рамка за помош“ на НЛБ, повик за проекти за подобро општество

ГРУПАЦИЈАТА WIZZ AIR НАГРАДЕНА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ВО ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ОДРЖЛИВО ВОЗДУХОПЛОВНО ГОРИВО НА FIREFLY

ГРУПАЦИЈАТА WIZZ AIR НАГРАДЕНА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ВО ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ОДРЖЛИВО ВОЗДУХОПЛОВНО ГОРИВО НА FIREFLY

ЕНЕРГЕТСКИ ПОНУДИ ЗА ПАЛМЕТ ЗА ИЗГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА ГАС ВО МАКЕДОНИЈА

ЕНЕРГЕТСКИ ПОНУДИ ЗА ПАЛМЕТ ЗА ИЗГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА ГАС ВО МАКЕДОНИЈА

Заедничка акција за остварување на Целите за Одржлив Развој

Заедничка акција за остварување на Целите за Одржлив Развој

Учениците од Охрид ќе се едуцираат за врсничко насилство во кампањата на „Макпетрол“

Учениците од Охрид ќе се едуцираат за врсничко насилство во кампањата на „Макпетрол“

Атлантик Група во 2023: Силен раст на приходот од продажба и на профитабилноста

Атлантик Група во 2023: Силен раст на приходот од продажба и на профитабилноста

Треба да се слушаат гласовите од граѓаните и целото општество, и промените во иднина да одговараат на потребите на граѓаните

Треба да се слушаат гласовите од граѓаните и целото општество, и промените во иднина да одговараат на потребите на граѓаните