30 Септември, 2020
0.0184

Отворете сметка или депозит во Халкбанк и добијте ваучер за да се почестите на наша сметка

Објавено во: Економија 13 Август, 2020

Физичките лица кои ќе отворат трансакциска сметка во Халкбанк преку која ќе добиваат плата или пензија или доколку почнат да штедат во Банката и тоа го направат до 30 септември, ќе добијат вредносен ваучер од 500 денари кој ќе може да го искористат во еден од листата од 135 локали од угостителскиот сектор низ целата територија на земјата, а кои се клиенти на банката. Новата кампања „На наша сметка“ важи и за други продукти на банката како подигање кредит, дозволено пречекорување на трансакциска сметка, е-касичка, е- банкарство или отворање нова Mastercard кредитна картичка.

За сите оние кои ќе решат своите средства да ги издвојат како штеден влог, Халкбанк нуди идеални можности преку неколку вида депозити креирани според барањата и потребите на клиентите. Сопственици на сметка и корисници на електронско банкарство во Халкбанк имаат можност да штедат и онлајн преку онлајн депозитит. Орочувањето кај различните депозитни производи се движи од 3 до 36 месеци, а за сите продукти каматата е фиксна за целиот период на орочување на средствата.

Халкбанк е најбрзорастечка банка во земјава и од 2011 година откога функционира под овој бренд кај нас успеа  да стане една од четирите системски важни банки во земјава. Халкбанк АД Скопје е во целосна сопственост на силната банка Халкбанк АШ Турција која перманентно дава значајна и голема поддршка на македонската Халкбанк во остварувањето на нејзината цел за натамошен раст на македонскиот финансиски пазар.

Важни се луѓето. Важна е поддршката.


Можеби ќе ве интересира

Eден човек ќе купи 4.000 станови во Берлин

Eден човек ќе купи 4.000 станови во Берлин

Немирите во Кавказ ја „потопија“ турската лира

Немирите во Кавказ ја „потопија“ турската лира

Граѓаните полесно ќе се исклучуваат од парно, ама ќе треба да докажат дека станот им бил празен и ќе плаќаат фиксен надоместок

Граѓаните полесно ќе се исклучуваат од парно, ама ќе треба да докажат дека станот им бил празен и ќе плаќаат фиксен надоместок

Колку ќе позајми Македонија повторно: Ребалансот готов неделава, јавниот долг на тест

Колку ќе позајми Македонија повторно: Ребалансот готов неделава, јавниот долг на тест

Нафтоводот Солун-Скопје се отвора до крајот на годината, Хеленик Петролеум ќе ја реинвестира оштетата

Нафтоводот Солун-Скопје се отвора до крајот на годината, Хеленик Петролеум ќе ја реинвестира оштетата

Помпео по посетата на Солун: Забрзана изградба на интерконекторот и надградба на нафтоводот од Скопје до Солун

Помпео по посетата на Солун: Забрзана изградба на интерконекторот и надградба на нафтоводот од Скопје до Солун

АСО ги објави податоците: Како короната (не) влијае врз осигурителниот бизнис?

АСО ги објави податоците: Како короната (не) влијае врз осигурителниот бизнис?

ИМА ПИВО И ЗА 200 ДЕНАРИ - претераа ли „фенси“ угостителите со цените, тие велат - работиме по старо

ИМА ПИВО И ЗА 200 ДЕНАРИ - претераа ли „фенси“ угостителите со цените, тие велат - работиме по старо

Картичките по 6.000 денари ќе бидат готови до средината на ноември: Банките ќе ги испорачуваат

Картичките по 6.000 денари ќе бидат готови до средината на ноември: Банките ќе ги испорачуваат