15 Август, 2020
0.0516

Нова промоција од А1 Македонија: Атрактивна понуда на А1 Smart Home пакетите

Објавено во: Мои пари 25 Јуни, 2020

А1 Македонија со нова намалена промотивна месечна претплатана Smart Home пакетите, како и на сите паметни уреди кои можат да се комбинираат согласно потребите на корисниците. Smart Home решенијата се состојат од паметни електрични уреди за управување во домаќинството со кои корисниците имаат можност да ја зголемат својата удобност, сигурност и безбедност.

Со новата промоција А1 им нуди на своите корисници намалени цени на Smart Home пакетите, како и на месечните претплати за истите. Имено, отсега месечната претплата на уредите во пакетите Smart Home Basic во кој се вклучени централна единица, два паметни приклучоци и сензор за врати и прозорци e 399 денари, за Smart Home Protect во кој се вклучени централна единица, два паметни приклучоци, сензор за врати и прозорци, внатрешна камера и повеќенаменски сензор е 599 денари, а за Smart Home Comfort во кој се вклучени централна единица со SIM, два паметни приклучоци, два сензори за врати и прозорци, паметен засилувач, внатрешна камера и повеќенаменски сензор е 699 денари. Месечната претплата за услугите од пакетите Basic и Protectе 0 денари, а претплатата за услугите од пакетот Comfort изнесува 199 денари, со склучување на договор за 24 месеци.

A1 Smart Home на корисниците им овозможува преку користење на едноставна апликација на смартфон, да управуваат со електричните уреди во домот и да проверат дали е сè во ред во секое време, од кое било место. На овој начин се намалуваат трошоците и се заштедува време. Smart Home е достапен за сите, а инсталацијата е многу едноставна, без кабли и губење време. Уредите имаат можност за посебен режим и ограничено управување за деца со што се овозможува секој член од семејството да ги користи.

Повеќе информации можете да најдете на www.a1.mk или со јавување во Контакт центар на 077 1234.Можеби ќе ве интересира

Биди дел од најголемата шопинг манија во градот: Биди дел од Garage Sale

Биди дел од најголемата шопинг манија во градот: Биди дел од Garage Sale

Онлајн промоција: „Девет – роман во илустрирани приказни“ на белградскиот дизајнер Славимир Стојановиќ-Футро

Онлајн промоција: „Девет – роман во илустрирани приказни“ на белградскиот дизајнер Славимир Стојановиќ-Футро

ЕВН Македонија ги насочува корисниците на алтернативни решенија за плаќање

ЕВН Македонија ги насочува корисниците на алтернативни решенија за плаќање

МЕЃУНАРОДНА НАГРАДА ЗА ИНОВАТИВНОСТ: Mакедонската компанија SINGULAR-победник на гејминг наградите во Талин

МЕЃУНАРОДНА НАГРАДА ЗА ИНОВАТИВНОСТ: Mакедонската компанија SINGULAR-победник на гејминг наградите во Талин

Технологијата и квалитетот рака под рака: Лондон Мет и предизвиците на модерното образование

Технологијата и квалитетот рака под рака: Лондон Мет и предизвиците на модерното образование

Халкбанк со ваучери за спортска опрема од 5.000 и 3.000 денари за редовните корисници на апликацијата HalkEco

Халкбанк со ваучери за спортска опрема од 5.000 и 3.000 денари за редовните корисници на апликацијата HalkEco

Донација од ЕуроникелИндустри за Општата болница во Кавадарци

Донација од ЕуроникелИндустри за Општата болница во Кавадарци

Книгата „ Монологија“ со најпознатите монолози на Тошо Малерот во сите книжарници „Литература.мк“

Книгата „ Монологија“ со најпознатите монолози на Тошо Малерот во сите книжарници „Литература.мк“

Сите „Со срце за Цобе“ – Сега донираме и преку Телеком

Сите „Со срце за Цобе“ – Сега донираме и преку Телеком