01 Април, 2020
0.1252

Мои пари

Huawei  прогласен за кандидат број 1 со 3.524 патенти според рангирањето на Европската канцеларија за патенти за 2019 година

Huawei прогласен за кандидат број 1 со 3.524 патенти според рангирањето на Европската канцеларија за патенти за 2019 година

19 Март, 2020

ФАО: Нема докази дека добитокот и домашните миленици можат да го пренесат корона вирусот (COVID-19) на луѓето

ФАО: Нема докази дека добитокот и домашните миленици можат да го пренесат корона вирусот (COVID-19) на луѓето

19 Март, 2020

ЈП Водовод и канализација: Наплатата на фактурите да се врши по електронски пат, без провизија

ЈП Водовод и канализација: Наплатата на фактурите да се врши по електронски пат, без провизија

19 Март, 2020

Комерцијална банка однапред плати аконтации за данок на добивка за 2020 година

Комерцијална банка однапред плати аконтации за данок на добивка за 2020 година

19 Март, 2020

Силк Роуд Банка ги ослободува од еднократен надомест сите корисници на електронско банкарство

Силк Роуд Банка ги ослободува од еднократен надомест сите корисници на електронско банкарство

19 Март, 2020

Поради дефект без вода корисниците од ул „Стив Наумов“

Поради дефект без вода корисниците од ул „Стив Наумов“

19 Март, 2020

ЕВН привремено нема да исклучува должници, нема да отчитува броила и нема да реализира нови приклучоци освен во итни случаи

ЕВН привремено нема да исклучува должници, нема да отчитува броила и нема да реализира нови приклучоци освен во итни случаи

18 Март, 2020

Апарат за механичка вентилација  -респиратор за Клиниката за инфективни болести  - донација од Стопанска банка АД - Скопје

Апарат за механичка вентилација -респиратор за Клиниката за инфективни болести - донација од Стопанска банка АД - Скопје

18 Март, 2020

Без провизии за трансакции на електронско и мобилно банкарство за физички лица на Охридска Банка до 15 април 2020

Без провизии за трансакции на електронско и мобилно банкарство за физички лица на Охридска Банка до 15 април 2020

18 Март, 2020

Занаетчиска Комора бара занаетчиите да се ослободат од Придонеси за плата и персонален данок на доход

Занаетчиска Комора бара занаетчиите да се ослободат од Придонеси за плата и персонален данок на доход

18 Март, 2020

Помош со прехранбени производи за граѓаните од Дебар и Центар Жупа

Помош со прехранбени производи за граѓаните од Дебар и Центар Жупа

18 Март, 2020

„Аџибадем Систина“ става пет мобилни болници на располагање на граѓаните на Македонија

„Аџибадем Систина“ става пет мобилни болници на располагање на граѓаните на Македонија

18 Март, 2020

Државна Лотарија со важно инфо за играчите на игри на среќа

Државна Лотарија со важно инфо за играчите на игри на среќа

18 Март, 2020

Јанкуловски до проректорите: Процедурата за избор на ректор ќе зависи од мерките на државата во оваа ситуација

Јанкуловски до проректорите: Процедурата за избор на ректор ќе зависи од мерките на државата во оваа ситуација

18 Март, 2020

ЗНМ и СЕММ подготвија насоки за безбедно и професионално известување за коронавирусот

ЗНМ и СЕММ подготвија насоки за безбедно и професионално известување за коронавирусот

18 Март, 2020

Huawei ја претставува услугата „Врата до врата“ за секој модел и секој клиент низ цела Македонија

Huawei ја претставува услугата „Врата до врата“ за секој модел и секој клиент низ цела Македонија

18 Март, 2020

Саниран уличниот дефект близу Амбасадата на САД

Саниран уличниот дефект близу Амбасадата на САД

18 Март, 2020

Дефектот во Трубарево е саниран

Дефектот во Трубарево е саниран

17 Март, 2020