29 Февруари, 2024
0.0261

ДАРКО КАЛИН И ДЕЈАН ТРАЈКОСКИ ЌЕ ВОЗАТ МЕРЦЕДЕСИ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА “ на 2win.mk

Објавено во: Мои пари 07 Декември, 2023

Добивај вести на Viber

Во саботата, на 02.12.2023 во одлична атмосфера, беше реализирана дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“ која ги донесе најсреќните добитници од наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА “ на 2win.mk. Дарко Калин и Дејан Трајкоски, ја освоија најпосакуваната награда, и двајцата добија Мерцедес Benz E220D, секој во својата категорија.

Бренд амбасадорите на Видеолотарија Касинос Австрија, Игор Стефановски Иџе и Кире Лазаров, им ги доделија клучевите на најсреќните играчи од наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА “ на 2win.mk

Наградите Мерцедес Benz E220D, Дарко Калин и Дејан Трајкоски ги освоија во сабота, на 02.12.2023 во последната фаза- дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“, од наградната игра „ЕСЕНСКА ТУРА ЗА 2WIN АВАНТУРА“ на 2win.mk.Со ова е комплетиран списокот на наградените од третото коло од наградната игра, како и на добитниците на главните награди.

Дарко Калин го освои автомобилот Мерцедес во категоријата Видеолотарија, а Дејан Трајковски во категоријата во спортско обложување. Наградната игра беше со богат фонд на награди, парични и стокови во збирен износ од фантастични 15 049 739 денари. Во рамките на наградната игра, се доделија вкупно 230 награди, од нив, 26 се стокови, а 204 се парични награди.

Можеби ќе ве интересира

Атлантик група го превзема Strauss Adriatic

Атлантик група го превзема Strauss Adriatic

Пензионерите - клиенти на Халкбанк, февруарската пензија веќе ја имаат на својата сметка

Пензионерите - клиенти на Халкбанк, февруарската пензија веќе ја имаат на својата сметка

„Рамка за помош“ на НЛБ, повик за проекти за подобро општество

„Рамка за помош“ на НЛБ, повик за проекти за подобро општество

ГРУПАЦИЈАТА WIZZ AIR НАГРАДЕНА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ВО ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ОДРЖЛИВО ВОЗДУХОПЛОВНО ГОРИВО НА FIREFLY

ГРУПАЦИЈАТА WIZZ AIR НАГРАДЕНА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ВО ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ОДРЖЛИВО ВОЗДУХОПЛОВНО ГОРИВО НА FIREFLY

ЕНЕРГЕТСКИ ПОНУДИ ЗА ПАЛМЕТ ЗА ИЗГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА ГАС ВО МАКЕДОНИЈА

ЕНЕРГЕТСКИ ПОНУДИ ЗА ПАЛМЕТ ЗА ИЗГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА ГАС ВО МАКЕДОНИЈА

Заедничка акција за остварување на Целите за Одржлив Развој

Заедничка акција за остварување на Целите за Одржлив Развој

Учениците од Охрид ќе се едуцираат за врсничко насилство во кампањата на „Макпетрол“

Учениците од Охрид ќе се едуцираат за врсничко насилство во кампањата на „Макпетрол“

Атлантик Група во 2023: Силен раст на приходот од продажба и на профитабилноста

Атлантик Група во 2023: Силен раст на приходот од продажба и на профитабилноста

Треба да се слушаат гласовите од граѓаните и целото општество, и промените во иднина да одговараат на потребите на граѓаните

Треба да се слушаат гласовите од граѓаните и целото општество, и промените во иднина да одговараат на потребите на граѓаните