29 Февруари, 2024
0.0437

Cash in – Нова услуга за депонирање готовина на Вашата сметка преку банкоматите на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено во: Мои пари 07 Декември, 2023

Добивај вести на Viber

Новата CASH IN услуга на Стопанска банка а.д. Битола на клиентите им овозможува депонирање-  уплата на готовина на нивната сметка преку банкоматитe, сопственост на Банката, со што им обезбедува ефикасно и брзо управување со нивните финансиски средства.

Услугата е бесплатна за корисници физички лица  и правни лица  во промотивниот период,  лесна за користење, достапна е 24/7 независно од работното време на експозитурите, а депонираните средства се на располагање на сметката/ дебитната картичка, во најкраток можен рок.

Уплати може да се вршат со сите типови на картички, кредитни и дебитни, издадени од страна на Банката.

Средствата се уплаќаат на трансакциска сметка на физичко или правно лице ако се уплаќа со дебитна картичка, или на кредитна партија врзана за кредитна картичка  ако се врши уплата со кредитната картичка.

Новина за нашите клиенти, правни лица, кои поседуваат дебитни бизнис картички е тоа што  уплатата на дневен промет, која досега ја вршеа на шалтерите на банката, сега ќе може да ја вршат на банкоматите, сопственост на Банката.

Затоа за сите клиенти правни лица, кои не поседуваат бизнис картичка им препорачуваме да аплицираат за истата во најблиската експозитура, без трошоци за членарина во првата година.

Самата трансакција – уплата на готовина  на банкомат на Стопанска банка а.д. Битола се реализира за период не подолг од 2 минути, а може да се усплаќаат банкноти од : 10 МКД, 50 МКД, 100 МКД, 200 МКД, 500 МКД, 1.000,00 МКД и 2.000,00 МКД.

Услугата - Уплата на готовина за нашите клиенти сега е достапна на следните локации на банкоматите на Стопанска банка а.д. Битола:

-  Експозитура Централа, Битола (на двата АТМ уреди), ул. Добривоје Радосавлевиќ бр.21

-  Екпозитура Болница, Битола, ул. Партизанска бб

-  Нов Пазар, ул.Васко Карангелевски, Битола

-  Екпозитура Систина Скопје, ул. Скупи бб

-  Екпозитура Лептокарија, Скопје, ул.Никола Русински 3 б

-  Екпозитура ул.Македонија, Скопје, улица Македонија бр.20

-  Експозитура Бисер ,Скопје, Бул.Јане Сандански 1/1

-  Експозитура Велес, ул. Архиепископ Михаил бр. 2

-  Екпозитура Тетово, ул. Маршал Тито Илирија

-  Екпозитура Охрид, ул. Цар Самоил бр.16

-  Екпозитура Струмица, Бул. Маршал Тито бр.20

-  Екпозитура Прилеп,ул. Сотка Ѓорѓиоски 14/5

-  Казино Фламинго, Скопје, Плоштад Македонија

-  Стоковна куќа Јавор, ул.Филип Втори Македонски б.б.

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

Атлантик група го превзема Strauss Adriatic

Атлантик група го превзема Strauss Adriatic

Пензионерите - клиенти на Халкбанк, февруарската пензија веќе ја имаат на својата сметка

Пензионерите - клиенти на Халкбанк, февруарската пензија веќе ја имаат на својата сметка

„Рамка за помош“ на НЛБ, повик за проекти за подобро општество

„Рамка за помош“ на НЛБ, повик за проекти за подобро општество

ГРУПАЦИЈАТА WIZZ AIR НАГРАДЕНА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ВО ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ОДРЖЛИВО ВОЗДУХОПЛОВНО ГОРИВО НА FIREFLY

ГРУПАЦИЈАТА WIZZ AIR НАГРАДЕНА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ВО ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ОДРЖЛИВО ВОЗДУХОПЛОВНО ГОРИВО НА FIREFLY

ЕНЕРГЕТСКИ ПОНУДИ ЗА ПАЛМЕТ ЗА ИЗГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА ГАС ВО МАКЕДОНИЈА

ЕНЕРГЕТСКИ ПОНУДИ ЗА ПАЛМЕТ ЗА ИЗГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА ГАС ВО МАКЕДОНИЈА

Заедничка акција за остварување на Целите за Одржлив Развој

Заедничка акција за остварување на Целите за Одржлив Развој

Учениците од Охрид ќе се едуцираат за врсничко насилство во кампањата на „Макпетрол“

Учениците од Охрид ќе се едуцираат за врсничко насилство во кампањата на „Макпетрол“

Атлантик Група во 2023: Силен раст на приходот од продажба и на профитабилноста

Атлантик Група во 2023: Силен раст на приходот од продажба и на профитабилноста

Треба да се слушаат гласовите од граѓаните и целото општество, и промените во иднина да одговараат на потребите на граѓаните

Треба да се слушаат гласовите од граѓаните и целото општество, и промените во иднина да одговараат на потребите на граѓаните