23 Јули, 2024
0.0230

А1 Македонија со збогатено портфолио и нови опции за купување на дополнителни уреди за сите пост пејд корисници

Објавено во: Мои пари 24 Јуни, 2024

Добивај вести на Viber

*На рати

*Без камата

*Без кредит

*Во кое било време од договорот 


А1 Македонија, компанијата лидер во воведувањето иновативни и креативни понуди, оди чекор понатаму и воведува нов бенефит за сите пост пејд корисници кои сакаат дополнителен уред со што добиваат уште повеќе флексибилност и поголем избор.

Овој стратегиски потег на А1 македонија ја докажува посветеноста на компанијата да ги пресретне различните потреби на своите корисници и да помогне во задоволувањето на потребите за модерен животен стил.  

Со оваа новина, А1 Македонија овозможува широк избор на уреди со иновативен пристап за плаќање со цел овие производи да станат уште подостапни до А1 корисниците. Имено, сите пост пејд корисници на услугите на А1 од денеска, ја добиваат ексклузивната можност, во кое било време од времетраењето на постоечкиот договор да направат избор на понудените уреди, при тоа да ги добијат без камати, на 24 месечни рати на веќе постојната телекомуникациска сметка што секако го прави раководењето на домашниот буџет многу поедноставно и пристапно за корисниците.

“Најавуваме нова ера во понудата на А1 Македонија со што корисниците вистински ќе пронајдат се што им е потребно на едно место и тоа по најповолни услови за нив. Флексибилните опции за избор и набавка на дополнителен уред се нашиот влог за нашите корисници кои добиваат можност да го градат посакуваниот животен стил, а при тоа да не бидат оптоварени со дополнителни трошоци”, изјави Методија Мирчев, Главен извршен директор на А1 Македонија. 

Повеќе информации можете да најдете на www.a1.mk

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

„И ОДМОР, И ЗАШТЕДА“ – ПРОМОТИВЕН ОРОЧЕН ДЕПОЗИТ НА ПРОКРЕДИТ БАНКА СО АТРАКТИВНИ КАМАТНИ СТАПКИ НА САМО 13 МЕСЕЦИ

„И ОДМОР, И ЗАШТЕДА“ – ПРОМОТИВЕН ОРОЧЕН ДЕПОЗИТ НА ПРОКРЕДИТ БАНКА СО АТРАКТИВНИ КАМАТНИ СТАПКИ НА САМО 13 МЕСЕЦИ

Соопштение за најавите на Министерството за финансии за одземање на две лиценци за приредување игри на среќа

Соопштение за најавите на Министерството за финансии за одземање на две лиценци за приредување игри на среќа

ОКТА продолжува со спроведување на донаторски проекти во обновливи извори на енергија

ОКТА продолжува со спроведување на донаторски проекти во обновливи извори на енергија

Победете ги летните дигестивни предизвици со јогурт со пробиотици

Победете ги летните дигестивни предизвици со јогурт со пробиотици

СРЕЌНИ ВЛТ ВЕСТИ: ИГРАЧ ОД БИТОЛА ОСВОИ СУПЕР МИЛИОНЕР ВРЕДЕН 7.816.621 ДЕНАРИ

СРЕЌНИ ВЛТ ВЕСТИ: ИГРАЧ ОД БИТОЛА ОСВОИ СУПЕР МИЛИОНЕР ВРЕДЕН 7.816.621 ДЕНАРИ

IQOS караванот на нова локација, во Струга

IQOS караванот на нова локација, во Струга

Новиот бестселер „Само ова лето“ од Аби Хименез е романса што ќе се чита многу лета

Новиот бестселер „Само ова лето“ од Аби Хименез е романса што ќе се чита многу лета

Анхоч Дискавери (Anhoch Discovery) – Откријте го најексклузивниот продажен салон за ИТ, гејминг и аудио опрема во Македонија!

Анхоч Дискавери (Anhoch Discovery) – Откријте го најексклузивниот продажен салон за ИТ, гејминг и аудио опрема во Македонија!

АНЃУШЕВ: ИМАМЕ РЕШЕНИЕ ЗА ВИШОКОТ ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА - СМАРТ БАТЕРИСКИ СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ НА СТРУЈАТА

АНЃУШЕВ: ИМАМЕ РЕШЕНИЕ ЗА ВИШОКОТ ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА - СМАРТ БАТЕРИСКИ СИСТЕМ ЗА СКЛАДИРАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ НА СТРУЈАТА