29 Февруари, 2024
0.0259

A1 Македонија со новогодишна промоција и подароци за сите корисници на Мојот А1

Објавено во: Мои пари 28 Ноември, 2023

Добивај вести на Viber

А1 Македонија започнува Новогодишна промоција со која корисниците добиваат можност да ја дочекаат новата година со неограничена комуникација, уште повеќе содржини, многу ТВ уреди и мобилни уреди по најповолни цени. Дополнително, во духот на новогодишното дарување, за сите корисници на апликацијата Мојот А1, компанијата доделува подароци од широкото портфолио продукти вклучувајќи го и најновиот iPhone 15.


“Годината ја завршуваме со една од најатрактивните празнични промоции досега, со која корисниците на услугите добиваат уште повеќе бенефиции за неограничена комуникција. Нашата намера е да ги разубавиме празниците за нашите корисници и  да ја дочекаат новата година непречено споделувајќи ги убавите мигови со своите најблиски. Новогодишната A1 Combo е богата со атрактивни смартфони што корисниците можат да ги добијат понајповолни услови. Празниците се за дарување и затоа ние во А1 даруваме на сите корисници на Мојот А1”, изјави Методија Мирчев, Извршен директор во А1 Македонија.

Како компанија насочена кон комуникациските потреби, овие празници, со A1 Combo корисниците ќе добијат супериорен оптички интернет, како и пристап до најдобрата телевизија на нашиот пазар, А1 Xplore TV, која нудиопција за избор на канали, многубројни функционалности за корисникот како што е телевизија на сите уреди каде и да сте, можност за снимање, пребарување и премотување и сето тоа со најдобриот квалитет на слика.

Новогодишното изненадување преку Мојот А1 важи за сите мобилни при-пејд и пост-пејд корисници кои ја имаат последната верзија на апликацијата и ги имаат платено сите достасани сметки од А1. Секој корисник добива подарок, а истиот може да биде А1 Xplore TV GO, национални GB, роаминг GB, HBO, Gley, Boksy, A1 Net Protect како и таблет, слушалки, смарт часовник и iPhone 15.

За новата понуда која е промотивна и ќе важи ограничен период, повеќе информации можат да се добијат на www.a1.mk

*Пр објава

Можеби ќе ве интересира

Атлантик група го превзема Strauss Adriatic

Атлантик група го превзема Strauss Adriatic

Пензионерите - клиенти на Халкбанк, февруарската пензија веќе ја имаат на својата сметка

Пензионерите - клиенти на Халкбанк, февруарската пензија веќе ја имаат на својата сметка

„Рамка за помош“ на НЛБ, повик за проекти за подобро општество

„Рамка за помош“ на НЛБ, повик за проекти за подобро општество

ГРУПАЦИЈАТА WIZZ AIR НАГРАДЕНА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ВО ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ОДРЖЛИВО ВОЗДУХОПЛОВНО ГОРИВО НА FIREFLY

ГРУПАЦИЈАТА WIZZ AIR НАГРАДЕНА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ВО ИНОВАТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ОДРЖЛИВО ВОЗДУХОПЛОВНО ГОРИВО НА FIREFLY

ЕНЕРГЕТСКИ ПОНУДИ ЗА ПАЛМЕТ ЗА ИЗГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА ГАС ВО МАКЕДОНИЈА

ЕНЕРГЕТСКИ ПОНУДИ ЗА ПАЛМЕТ ЗА ИЗГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА ГАС ВО МАКЕДОНИЈА

Заедничка акција за остварување на Целите за Одржлив Развој

Заедничка акција за остварување на Целите за Одржлив Развој

Учениците од Охрид ќе се едуцираат за врсничко насилство во кампањата на „Макпетрол“

Учениците од Охрид ќе се едуцираат за врсничко насилство во кампањата на „Макпетрол“

Атлантик Група во 2023: Силен раст на приходот од продажба и на профитабилноста

Атлантик Група во 2023: Силен раст на приходот од продажба и на профитабилноста

Која боја на смартфон ја преферирате? Најновото истражување на Motorola открива неочекуван тренд!

Која боја на смартфон ја преферирате? Најновото истражување на Motorola открива неочекуван тренд!