29 Септември, 2023
0.0277

Приватно здравствено осигурување со 15 отсто попуст од СН Осигурителен Брокер со секоја искористена услуга во СН Мото Центар

Објавено во: Мои пари 26 Мај, 2023

Добивај вести на Viber

Со секоја искористена услуга во СН Мото Центарот следуваат 15% ПОПУСТ за секоја нова полиса за доброволно приватно здравствено осигурување од СН Осигурителен Брокер, кое овозможува лекување и користење на здравствени услуги во сите приватни здравствени установи во државата.

СН Мото Центарот е нова и современа станица за технички преглед во скопскиот регион, лоцирана на ул. Калош Дани број 22, Момин Поток-Карпош во Скопје. Покрај технички преглед, возачите тука можат да ги добијат сите услуги поврзани со регистрација на возила, А-тест, Цемт сертификати, Хомологација, ПТЕУ, Меѓународна возачка дозвола, Полномошно и Пошта. Преку шалтер на СН Осигурителен Брокер АД Битола се нудат и сите видови осигурување, вклучително автоодговорност, зелен картон, патничко и здравствено осигурување.

Пакетот SN Eurohealth од СН Осигурителен Брокер АД Битола овозможува на најдобар начин и под најповолни услови да обезбедиме квалитетна здравствена грижа за себе и за семејството. Редовната цена на пакетот SN Eurohealth за доброволно приватно здравствено осигурување изнесува 515 денари месечно. Искористете ја акцијата и за само 438 денари месечно обезбедете пристап до сите приватни здравствени установи во државата.

Приватното здравствено осигурување нуди бројни предности:

- Пократко време на чекање во здравствените установи

- Побрзо до дијагноза

- Подобра опрема за дијагностика и медицински третман

- Подобра здравствена услуга

Со пакетот SN Eurohealth од СН Осигурителен Брокер АД Битола се опфатени:

-Специјалистички прегледи

-Основни дијагностички мерења и снимања

-Стоматолошки услуги

-Лабораториски анализи и испитувања

-Амбулантски интервенции

-Комплексни дијагностички постапки

-Трошоци за лекови - пропишани на розов рецепт над 300 денари

-Дневна болница и дневна хирургија, дијагностички и терапевтски зафати

-Болничко лекување

-Листа операции

Договорот за ваков тип на осигурување се склучува за временски период во траење од една година. Осигурувањето важи на територијата на Република Северна Македонија, при што како осигуреници може да се јават сите лица до 65 години кои се дел од ФЗОМ.

За оваа промотивна понуда клиентите можат да добијат повеќе информации на веб-страницата на СН Осигурителен Брокер: www.snbroker.mk или на телефонските броеви:075 807 225 /15 770 /  075/252-375 / 078/343-534.

Здравјето пред се!

*Пр објава

Можеби ќе ве интересира

ЕДС АД: Овие потрошувачи беа снабдувани со 100 отсто чиста и обновлива енергија

ЕДС АД: Овие потрошувачи беа снабдувани со 100 отсто чиста и обновлива енергија

Респираторни инфекции - ублажување и отстранување на симптоми и терапија

Респираторни инфекции - ублажување и отстранување на симптоми и терапија

Лидер во земјоделското осигурување за 2023 - Признание за СН Осигурителен Брокер АД Битола

Лидер во земјоделското осигурување за 2023 - Признание за СН Осигурителен Брокер АД Битола

Најголемата ИТ компанија во Македонија се ребрендира: Сеавус е сега Киншифт

Најголемата ИТ компанија во Македонија се ребрендира: Сеавус е сега Киншифт

На Манаки ОФФ програмата – промовирана првата македонска плоча снимена со музика во живо

На Манаки ОФФ програмата – промовирана првата македонска плоча снимена со музика во живо

Направи ја најдобрата модна комбинација и освој ваучер од Fashion&Friends

Направи ја најдобрата модна комбинација и освој ваучер од Fashion&Friends

Пуштена во употреба најголемата онлајн продавница во Македонија

Пуштена во употреба најголемата онлајн продавница во Македонија

„Макпетрол“ ја обнови и пушти во употреба бензинската станица во Кавадарци

„Макпетрол“ ја обнови и пушти во употреба бензинската станица во Кавадарци

Македонски Телеком донираше T Tablet за дваесет семејства во социјален ризик

Македонски Телеком донираше T Tablet за дваесет семејства во социјален ризик