20 Јуни, 2019
0.0291

Втора национална конференција за проектен и IT менаџмент во Скопје

Објавено во: Мои пари 17 Април, 2019

Втора национална конференција за проектен и IT менаџмент во Скопје

Kонференцијата која минатата година беше распродадена за рекордно брзо времени доаѓа повторно оваа година во унапредена форма.Засега, темите откриваат уште еден возбудлив собир на најголемите експерти и професионалци од оваа индустрија.

На 24 април во City Hall ќе се дискутира за идни трендови, наактуелни теми, ќе се водат интересни панел дискусии, ќе слушнеме корисни презентации на eкперти од регионот и ќе имамеможност да бидеме на исто место со највлијателните PMP & IT менаџери во регионот.

„Целтанаовогодишнатаконференција е да ги прикажебенефититеоднајновитетехнологии и трендови во проектниот и IT менаџментот, како и дапонудирешенија што ќе овозможатдаостанете„апдејтирани“ прекуосознавањенанајновите, најдобрите и докажанипрактикивоработењето“ - изјавија организаторите Clear ViewBTC, Certidariaи Семос Едукација

 Дел од темите на конференцијата се:

·  Трендовивопроектен менаџмент за 2019,

·  Која е иднината на Blockchain технологијата?

·  Digital Transformation through Data Science

Повеќеинформации за темите, говорниците и детали врзани за конференцијата прочитајте на официјалната веб-страна http://clearview.conference.com.mk/pm-it/

Дополнително, присутните ќе имаат можност да се стекнат со 7 PDUs (Professional Development Units), валидни за сите носители на PMI сертификација.

Рекорден интерес законференцијатаPM & IT 2019, побрзо од било кога се пополнуваат местата.

За најдобрата комбинација на работа и дружење, резервирајте место на PM & IT 2019


Можеби ќе ве интересира

Британските власти покренаа тужба против поранешните сопственици на кавадаречки Фени

Британските власти покренаа тужба против поранешните сопственици на кавадаречки Фени

Дел од Маџари без вода

Дел од Маџари без вода

ФЕИТ одржа свечен наставно-научен совет

ФЕИТ одржа свечен наставно-научен совет

Националната рамка на квалификации и дуалното образование

Националната рамка на квалификации и дуалното образование

5 практични совети за намалување на потрошувачката на хартија

5 практични совети за намалување на потрошувачката на хартија

Промовирана книгата за деца „24 часа во Еднорозија“ од Јасмина Кантарџиева Димков

Промовирана книгата за деца „24 часа во Еднорозија“ од Јасмина Кантарџиева Димков

КАКО ДО БРЗА И ТОЧНА ИНФОРМАЦИЈА?

КАКО ДО БРЗА И ТОЧНА ИНФОРМАЦИЈА?

Ви се оди на одмор што поскоро, а треба да го опремите или реновирате домот? Еве како наjбрзо до кредит!

Ви се оди на одмор што поскоро, а треба да го опремите или реновирате домот? Еве како наjбрзо до кредит!

Дефектот кај мостот на Вардар на Партизанска е завршен

Дефектот кај мостот на Вардар на Партизанска е завршен