19 Октомври, 2019
0.0183

Вода ќе немаат овие населби во Скопје

Објавено во: Мои пари 09 Октомври, 2019

Поради изведување на водоводен приклучок ф-125мм на ул. Ванчо Мицков 7, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица-населба Нерези. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до завршување.

Поради изведување на водоводен приклучок ф-150мм на ул. Борис Сарафов бб, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од истата улица-населба Ѓ.Петров. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:20 часот до завршување.

Можеби ќе ве интересира

Прекинато е водоснабдувањето во повеќе населби

Прекинато е водоснабдувањето во повеќе населби

Прекин во водоснабдувањето на повеќе места низ Скопје

Прекин во водоснабдувањето на повеќе места низ Скопје

Сашка Николова избрана за нов претседател на ИАБ Македонија

Сашка Николова избрана за нов претседател на ИАБ Македонија

Дефектот во Козле е саниран

Дефектот во Козле е саниран

Брендот MAXBET пристигна на македонскиот пазар

Брендот MAXBET пристигна на македонскиот пазар

Прекин на водоснабдувањето во Пржино

Прекин на водоснабдувањето во Пржино

ОТВОРЕН ДЕН ВО ПРОКРЕДИТ БАНКА

ОТВОРЕН ДЕН ВО ПРОКРЕДИТ БАНКА

СОС Детско село со нова кампања „СОС Суперхерои“

СОС Детско село со нова кампања „СОС Суперхерои“

Одбележан Европскиот ден за борба против трговијата со луѓе

Одбележан Европскиот ден за борба против трговијата со луѓе