06 Април, 2020
0.0548

Viva Fresh Store: Постојано сме во тек со мерките за превенција и спречување на ширење на COVID-19

Објавено во: Мои пари 26 Март, 2020

Viva Fresh Store континуирано ја следи ситуацијата која ја затекна светот и нашата држава. Постојано сме во тек со мерките за превенција и спречување на ширење на COVID-19 вирусот, а воедно секојдневно се дезинфецира целосниот инвентар како што се каси, корпи, колички.

Покрај тоа, сакаме да ги осигураме нашите потрошувачи дека секојдневно се грижиме истите да имаат најголема безбедност и сигурност при пазарење во нашиот маркет. Има доволно залихи за секого без накачени цени и поради огромната големина на маркетот од 5000м2 и постојаното работење на 20те активни каси нема потреба од никакво брзање или паника, и во никој случај непотребно чекање пред вратите.
Истотака ги замолуваме нашите потрошувачи да ги послушаат неколкуте наши совети кои би придонеле до пријатно и брзо пазаречко искуство.

Одржувајте соодветно растојание од 2-метра помеѓу лицето пред вас додека чекате да бидете услужени.

Кога кашлате и кивате, покријте ја устата и носот со вашиот подигнат лакт или користете книжни марамчиња за еднократна употреба.


Можеби ќе ве интересира

Саниран уличниот дефект на Ташко Караџа 1

Саниран уличниот дефект на Ташко Караџа 1

Отстранет дефектот на улицата Рилски Конгрес 93

Отстранет дефектот на улицата Рилски Конгрес 93

корисниците од улиците :Рилски Конгрес и Благоја Гојан

корисниците од улиците :Рилски Конгрес и Благоја Гојан

Силк Роуд Банка објави јавна понуда за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица

Силк Роуд Банка објави јавна понуда за промена на договорните услови за кредитните производи на физички лица

ЕВЕНТ индустријата бара итни мерки од Владата

ЕВЕНТ индустријата бара итни мерки од Владата

Проф.д-р Нано Ружин на тема: ,,Што после коронавирусот?”

Проф.д-р Нано Ружин на тема: ,,Што после коронавирусот?”

Дефектот во Студеничани е саниран

Дефектот во Студеничани е саниран

Евент индустријата бара итни мерки од Владата

Евент индустријата бара итни мерки од Владата

Битолска млекара предвреме плати 15 милиони денари данок на добивка и донираше за битолската болница

Битолска млекара предвреме плати 15 милиони денари данок на добивка и донираше за битолската болница