28 Септември, 2020
0.0175

Танцувајте на дождот со уникатни модни чадори: Интервју со талентираната Симона Јовчевска

Објавено во: Стил 27 Јули, 2020

I'm singin' in the rain, just singin' in the rain
What a glorious feeling I'm happy again....

Овие стихови сигурно би ви биле првата асоцијација при првата средба со креативно исцртаните чадори на Симона Јовчевска, која со своите креации и дождливите денови ги обојува со ведрите бои на нејзиниот талент, создавајќи уникатни аксесоари со кои предизвикува насмевка на сечие лице.

Ако ја познавате лично и нема да се изненадите од нејзината енергичност, талент и позитивна енергија која ја пренесува преку своите дела, но ако не ја знаете еве еден мал разговор кој ќе ви презентира само еден дел од харизмата на Симона.

Целото интервју на Женски Магазин

Можеби ќе ве интересира

ФОТО: Министерот за економија ја има најинтересната роденденска торта

ФОТО: Министерот за економија ја има најинтересната роденденска торта

Раката што дава не се суши: Кој е македонскиот газда кој ги почести со одмор во Турција своите 126 вработени?

Раката што дава не се суши: Кој е македонскиот газда кој ги почести со одмор во Турција своите 126 вработени?