05 Јули, 2020
0.0191

Талентот го наследив од мајка ми: Љубовта кон цртањето е родена заедно со мене

Објавено во: Стил 04 Мај, 2020

Никола Стефков од Струмица, е мултиталентиран студент на магистерски студии, на Универзитетот Св. Кирил и Методиј – Архитектонски факултет во Скопје. Во фаза е на изработка на неговата магистерска теза на тема ,,Градителско наследство’’.
Поради ситуацијата која глобално го погоди целиот свет моментално е невработен, но се надева дека наскоро ќе има можност да магистрира и да навлезе уште подлабоко во светот на архитектурата, преку работа на реални проекти. 
Во меѓувреме тој наоѓа време да се посвети на неговиот талент и голема страст - цртањето.

Читајте повеќе на Хаштаг

Можеби ќе ве интересира

ФОТО: Бектеши и честита роденден на сопругата

ФОТО: Бектеши и честита роденден на сопругата

Фотогалерија од Градиште: Безбедносните мерки заборавени

Фотогалерија од Градиште: Безбедносните мерки заборавени

Откриена е причината: Зошто Тесла умрел во беда и долгови?

Откриена е причината: Зошто Тесла умрел во беда и долгови?

Никогаш не се лутеше, се решаваше со насмевка: Таткото на Влатко Илиевски за споменот на синот

Никогаш не се лутеше, се решаваше со насмевка: Таткото на Влатко Илиевски за споменот на синот

Се прислушкува и преку сијалици: Нов метод на тајните служби

Се прислушкува и преку сијалици: Нов метод на тајните служби

Видете ги блиндираните автомобили на ТИТО

Видете ги блиндираните автомобили на ТИТО

Првпат почнав да трчам за да изгубам некое кило: Сања Николовска Најдовски по подвигот Еверестинг

Првпат почнав да трчам за да изгубам некое кило: Сања Николовска Најдовски по подвигот Еверестинг

Кога ќе закрепнат малите бизниси, ќе ѝ вратат на државата: Интервју со овластениот сметководител и едукатор Мери Каровска

Кога ќе закрепнат малите бизниси, ќе ѝ вратат на државата: Интервју со овластениот сметководител и едукатор Мери Каровска