06 Јуни, 2020
0.0331

Скршена

Објавено во: Стил 09 Октомври, 2019

Некако со тек на време, колумнава ми стана многу лична, многу интимна и можеби највистинската моја страна дадена вам на тацна. Кога започнав, целта ми беше површна, од оваа перспектива погрешна, да ви раскажам за едно искуство со менување на животен стил и да интегрирам што е можно повеќе следбеници во мојата работа.

Ова е 69та недела како ви се обраќам Прелепотици мои. До сега, не само јас, туку се околу мене се преврте наопачки за 360 степени и не се врати назад, се промени и тело, и цел, и работа и начин на живот. Или ти се променив јас. Мојата потреба за ново, за позитива, за целина, за создавање, секој момент ме носи од еден крај на светот на друг, од една екстремна психолошка состојба во друга. И во целиот процес јас се уште се запознавам себе си.

Но, тоа што ме загрижува веќе извесен период, поготово искуството од оваа година, е мојот контакт со помладите генерации. Преку мојата работа, и со оваа колумна јас имам простор директно и индиректно да бидам во контакт со генерации од 16 години нагоре.

Целата колумна на Ивана Кнез читајте ја на Женски магазин, тука.

Можеби ќе ве интересира

Д-р Огњен Даскалов: Бидете сигурни дека правите естетски зафат поради себе, а не за околината

Д-р Огњен Даскалов: Бидете сигурни дека правите естетски зафат поради себе, а не за околината

ТУРУНЏИЕВА ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ: Короната пуста да остане

ТУРУНЏИЕВА ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ: Короната пуста да остане

Чек да брцнам во ташнава: Кришум лаги

Чек да брцнам во ташнава: Кришум лаги

Теона Стругар Митевска: Човекот се адаптира на секоја ситуација и тоа ме инспирира во новиот филм

Теона Стругар Митевска: Човекот се адаптира на секоја ситуација и тоа ме инспирира во новиот филм

Се подбиваа со мене и ме пцуеа, но одам напред со главата горе: Љубовната приказна на Паула Купер Трајковски

Се подбиваа со мене и ме пцуеа, но одам напред со главата горе: Љубовната приказна на Паула Купер Трајковски

Листата со резултати почнав да ја читам одоздола нагоре: Интервју со Илијана, добитник на стипендијата „Борис Трајковски“

Листата со резултати почнав да ја читам одоздола нагоре: Интервју со Илијана, добитник на стипендијата „Борис Трајковски“

За квалитетот се лепат и спонзори: Лозаноски по терк на светските ѕвезди

За квалитетот се лепат и спонзори: Лозаноски по терк на светските ѕвезди

Илина Арсова: Да знаев дека олку популарен се станувало со вљубување во јавна личност, не ќе се мачев толку со планините

Илина Арсова: Да знаев дека олку популарен се станувало со вљубување во јавна личност, не ќе се мачев толку со планините

Ален Исламовиќ, пејачот на „Бјело дугме“: Коронавирусот кај нас трае три години, ама не е до пандемијата

Ален Исламовиќ, пејачот на „Бјело дугме“: Коронавирусот кај нас трае три години, ама не е до пандемијата