30 Мај, 2020
0.0172

Санирани повеќе водоводни дефекти во Скопје

Објавено во: Мои пари 27 Март, 2020

Интервенцијата на ул.49 Волково е завршена. Водоснабдувањето е нормализирано на  27.03.2020  во 13:45 часот.

Интервенциите во резервоарот во  Шуто Оризари се завршени. Водоснабдувањето е нормализирано на  27.03.2020  во 12:30 часот.

Дефектот на  Петре Георгиев бб е саниран.Водоснабдувањето е нормализирано на  27.03.2020  во 12:30 часот.

Дефектот на Киро Фетак бб е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на  27.03.2020  во 12:30 часот.

Можеби ќе ве интересира

УНИЦЕФ донира респиратори за здравствените установи

УНИЦЕФ донира респиратори за здравствените установи

Започнете онлајн продажба со услугата за E-трговија на НЛБ Банка

Започнете онлајн продажба со услугата за E-трговија на НЛБ Банка

Близу 500 ученици учествуваа на националниот натпревар на Европскиот квиз на парите

Близу 500 ученици учествуваа на националниот натпревар на Европскиот квиз на парите

Онлајн промоција на „Најстари приказни“ од Томислав Османли

Онлајн промоција на „Најстари приказни“ од Томислав Османли

Почнува со работа Cafe Literatura: Најубавото кафе во најголемата книжарница во Македонија – Literatura.mk Superstore

Почнува со работа Cafe Literatura: Најубавото кафе во најголемата книжарница во Македонија – Literatura.mk Superstore

LOYALTY ДЕНОВИ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА FASHION GROUP

LOYALTY ДЕНОВИ ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА FASHION GROUP

Новата Mokka: Opel се фокусира на плочките со имињата на моделите

Новата Mokka: Opel се фокусира на плочките со имињата на моделите

Генерали Инвестментс советува: Инвестирањето во акции од нафтената индустрија и воздухопловството само за добрите познавачи

Генерали Инвестментс советува: Инвестирањето во акции од нафтената индустрија и воздухопловството само за добрите познавачи

Стилски совети за впечатлив изглед

Стилски совети за впечатлив изглед