19 Ноември, 2019
0.0255

Санирани два дефекти

Објавено во: Мои пари 08 Ноември, 2019

Уличниот дефект на ул.Методија Патчев бб во населба Драчево е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 08.11.2019г.  во 14:45 часот. 

Уличниот дефект на ул.Кавалска 11во населба Пржино е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 08.11.2019г.  во 15:00 часот.

Можеби ќе ве интересира

Предновогодишно дружење на вработените од Пивара Скопје со децата во СОС Детско Село

Предновогодишно дружење на вработените од Пивара Скопје со децата во СОС Детско Село

По најубавите есенски рути низ Македонија со Lexus UX

По најубавите есенски рути низ Македонија со Lexus UX

АмЧам ја отвори Глобалната недела на претприемништво

АмЧам ја отвори Глобалната недела на претприемништво

КИФ и Самитот Македонија2025 - Можности за заедничка соработка

КИФ и Самитот Македонија2025 - Можности за заедничка соработка

Истражување на Асоцијацијата на финансиски друштва: Најмногу кредити се бараат за поправки

Истражување на Асоцијацијата на финансиски друштва: Најмногу кредити се бараат за поправки

Галиите од Вардар ќе заминат кога ќе се заплени имотот на ВМРО ДПМНЕ

Галиите од Вардар ќе заминат кога ќе се заплени имотот на ВМРО ДПМНЕ

Вишеградската група и ние

Вишеградската група и ние

Отворен ден во ПроКредит банка

Отворен ден во ПроКредит банка

Повик за акција - UNSMOKE your world

Повик за акција - UNSMOKE your world