14 Ноември, 2018
0.2775
    CEVI 1000    0%     MPT 50000    0.16%     OHB 6799    0.97%     STB 1293    -0.12%     STBP 1249.31    1.57%

Саниран дефектот на Мраморец 55

Објавено во: Мои пари 17 Август, 2018

Дефектот  на Мраморец 55е саниран  водоснабдувањето е нормализирано на.17.08.2018г.  во 10:00 часот.

Можеби ќе ве интересира

Санирани дефекти во водоводната мрежа

Санирани дефекти во водоводната мрежа

Дефектот на ул.Индира Ганди е саниран

Дефектот на ул.Индира Ганди е саниран

Прекин на водоснабдување во Црниче

Прекин на водоснабдување во Црниче

Доделени 8 нови стипендии од енергетските компании за студентите на ФЕИТ

Доделени 8 нови стипендии од енергетските компании за студентите на ФЕИТ

„ОРКА Холдинг“: Продолжуваме да работиме согласно законските прописи

„ОРКА Холдинг“: Продолжуваме да работиме согласно законските прописи

Прекин на водоснабдувањето во Радишани

Прекин на водоснабдувањето во Радишани

Учениците од ОУ "Песталоци" во посета на лабораторијата на ЈП Водовод и канализација - Скопје

Учениците од ОУ "Песталоци" во посета на лабораторијата на ЈП Водовод и канализација - Скопје

Доделени наградите „13 Ноември“ од Сојуз на спортови на Скопје

Доделени наградите „13 Ноември“ од Сојуз на спортови на Скопје

Блокирање на хуманитарната помош од Шпанија за камповите Тиндоуф во Алжир на пристаништето Оран

Блокирање на хуманитарната помош од Шпанија за камповите Тиндоуф во Алжир на пристаништето Оран