01 Април, 2020
0.0370

Прекинато водоснабдувањето во Шуто Оризари

Објавено во: Мои пари 25 Февруари, 2020

На ден 25.02.2020 поради уличен дефект ф 80 мм на ул.Гарибалди 2а во Шуто Оризари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Гарибалди од 18:30 часот.На санирање на дефектот ќе се работи на 26.02.2020

Можеби ќе ве интересира

Водоснабдувањето нормализирано кај касарната Илинден

Водоснабдувањето нормализирано кај касарната Илинден

Сауна во домот: Превентива од вируси и настинки

Сауна во домот: Превентива од вируси и настинки

Триглав со добри резултати во 2019 година

Триглав со добри резултати во 2019 година

#Останетедома, вежбајте со Неотел и Crossfit Skopje #Останетездрави

#Останетедома, вежбајте со Неотел и Crossfit Skopje #Останетездрави

Саниран дефектот во Пржино

Саниран дефектот во Пржино

MOZZART донира 50.000 евра на болниците низ целата земја за справување со коронавирусот

MOZZART донира 50.000 евра на болниците низ целата земја за справување со коронавирусот

Донација на OKTA од 50.000 евра за Министерството за здравство

Донација на OKTA од 50.000 евра за Министерството за здравство

Дел од Пржино без вода

Дел од Пржино без вода

Цвеќарите приморани да ги уништуваат производите

Цвеќарите приморани да ги уништуваат производите