05 Август, 2021
0.0216

Прекин на водоснадбувањето во Визбегово

Објавено во: Мои пари 18 Јануари, 2020

На ден 18.01.2020г. поради уличен дефект ф80мм на улица 3 Визбегово со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците на улица 3 Визбегово.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:15 часот до завршување на дефектот.

Можеби ќе ве интересира

Прилеп, Стајковци И Теарце собраа 4,5 милиони денари со Милионер Џек Пот

Прилеп, Стајковци И Теарце собраа 4,5 милиони денари со Милионер Џек Пот

И покрај податоците, војната на СЗО против тутунските алтернативи продолжува

И покрај податоците, војната на СЗО против тутунските алтернативи продолжува

ТТК Банка АД Скопје започнува со издавање и прифаќање Mastercard картички

ТТК Банка АД Скопје започнува со издавање и прифаќање Mastercard картички

Сенилна макуларна дегенерација - како навреме да се спречи?

Сенилна макуларна дегенерација - како навреме да се спречи?

Македонски Телеком со раст во првото полугодие и континуирана модернизација на мрежата

Македонски Телеком со раст во првото полугодие и континуирана модернизација на мрежата

Oкта има позитивни оперативни резултати и висока профитабилност во услови на континуиран раст на меѓународните цени на горивата

Oкта има позитивни оперативни резултати и висока профитабилност во услови на континуиран раст на меѓународните цени на горивата

ИутеКредит Македонија со поддршка за младиот математичар Дамјан Давков

ИутеКредит Македонија со поддршка за младиот математичар Дамјан Давков

Животното осигурување – вистински мудра одлука

Животното осигурување – вистински мудра одлука

Галичник Филм Фестивал – свој на своето!

Галичник Филм Фестивал – свој на своето!